Mária Čírová ohlásila deväť koncertov unikátneho turné Moje Vianoce!

Jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok Mária Čírová si pre fanúšikov opäť pripravila svoje nezabudnuteľné a čarovné vianočné koncerty. Turné Moje Vianoce 2024 sa začne 1. decembra v Trnave a skončí sa 19. decembra v Poprade. Tento rok prinesie Mária dokonalú vianočnú atmosféru a emotívny hudobný zážitok do deviatich slovenských miest. Pre mnohých fanúšikov sú koncerty tradičnou súčasťou Vianoc a tak sa vstupenky hneď po ohlásení turné rýchlo míňajú! 

Speváčka, klaviristka a skladateľka Mária Čírová prichádza po krátkej pauze a intenzívnej príprave s jesennými novinkami. Aktuálna porotkyňa v súťaži Česko Slovensko má talent zverejnila dátumy svojich vianočných koncertov. Turné Moje Vianoce 2024 zahŕňa tento rok deväť miest. Do Trnavy, Bratislavy, Košíc, Žiliny, Banskej Bystrice, Trenčína, Liptovského Mikuláša, Nitry a Popradu prinesie autentickú vianočnú atmosféru a vytvorí jedinečné hudobné stretnutia plné emócií, radosti a vianočného ducha. 

„Turné začneme 1. decembra v mojej rodnej Trnave a navštívime celkovo deväť miest. Vianočné koncerty nie sú len o hudbe, ale o tom, aby sme sa v tomto hektickom čase zastavili, nadýchli a zamerali sa na to najdôležitejšie – na ľudskosť, empatiu a radosť zo spoločných chvíľ,“ prezradila Mária Čírová. 

Fanúšikovia sa môžu tešiť na výnimočný program, v ktorom zaznejú najobľúbenejšie skladby z Máriiných vianočných albumov ako Do noci tichej, Štedrý večer či Vianoce krásne sú. Okrem toho tradičné slovenské i svetové koledy, a samozrejme, hity ako Unikát, Búrka, Slobodná.  

„Teším sa na každý koncert, kde budeme spolu vytvárať krásne momenty a šíriť lásku, ktorá sa dotýka našich sŕdc. „Moje Vianoce“ pre mňa znamenajú chvíle, keď môžeme byť všetci spolu, spomaliť a precítiť ten pravý význam Vianoc – zdieľanie, vďačnosť a lásku. Verím, že na našich koncertoch si tieto pocity spoločne užijeme a na chvíľu zabudneme na každodenné starosti. Pre mnohé rodiny na Slovensku sa tieto koncerty stali doslova tradíciou, na ktorú chodia spoločne v rodinách či priateľských skupinkách, čo ma nesmierne teší,“ dodáva Mária.

Jedinečné koncerty doplnia vokalistky, detský zbor a špeciálne upravené aranžmány, ktoré vytvoria magickú atmosféru vianočných sviatkov. 

Tento rok sme sa rozhodli do programu zahrnúť aj niečo úplne nové. Verím, že sa vám to bude páčiť v kombinácii s mojou celou kapelou, vokalistkami, speváckym zborom a dychovou sekciou,“ pozýva sympatická speváčka.

Časť výťažku z koncertov venuje Mária Čírová charitatívnej organizácii, ktorá pomáha deťom a rodinám v núdzi, aby aj oni mohli prežiť krásne a pokojné Vianoce. Nenechajte si ujsť tento nezabudnuteľný hudobný zážitok, ktorý sa pre mnohých stal symbolom začiatku Vianoc.  Vstupenky na Moje Vianoce 2024 sú dostupné v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/MARIA-CIROVA-MOJE-VIANOCE-2024

Videopozvánka na Moje Vianoce: https://youtu.be/9WKKW2k4vPg

https://www.facebook.com/mariacirova
https://www.instagram.com/mariacirova/?hl=sk

Evoto

TS – NK Factory
FOTO – Mária Čírová