Markus Schulz Scream: 17. novembra v Prahe!

V sobotu, 17. listopadu, navštíví Prahu DJská superstar Markus Schulz, a to v rámci světového turné k jeho novému autorskému albu Scream, které vydal letos na konci srpna.

Společně se stájovým kolegou, DJem a producentem z Kolumbie, který si říká KhomHa, vás vezme na magickou hudební cestu, kdy tentokrát odehraje prodloužený několikahodinový set.

Za posledních 10 let se Markusovi Schulzovi podařilo spojit individuální hudební identity progressive house & trance music do vlastního, neopakovatelného hybridního zvuku.

Vizuál akce přesně zachycuje a vyjadřuje, o čem je Markusova hudba: vysoce-energický Trance, který je podmanivý a dobrodružný. Markus Schulz Scream Album Tour slibuje opět nezapomenutelnou a zcela unikátní hudební událost, kterou by si nikdo neměl nechat ujít, a která nám ještě dlouho bude znít v našich uších a srdcích.

Markus Schulz Scream Album Tour se odehraje v prostorách PVA Expo v pražských Letňanech, které pro tuto akci pojme až 10.000 návštěvníků. Všichni majitelé vstupenek na Transmission mají na tuto akci vstup zdarma. Tzn. všichni kdo si dosud vstupenky zakoupili, včetně těch, kteří si v síti Sazka Ticket zakoupí vstupenky na Transmission 19.1.2013 v O2 areně. Omezené množství vstupenek na tuto akci je v prodeji v síti www.ticketpro.cz, za 590 Kč (základní) a 1250 Kč (VIP se speciálním vchodem, VIP toaletami, přístupem na luxusní VIP terasu s výhledem na stage). Doporučujeme proto všem neotálet s nákupem vstupenek včas, abyste měli zaručený vstup na tuto unikátní akci, která pravděpodobně dosáhne své maximální kapacity. Pokud se tak nestane, budou v prodeji vstupenky i na místě za 690 Kč (základní) a 1350 Kč (VIP)

Markus Schulz Scream Album Tour
Markus Schulz (speciální prodloužený set) & Khomha
17.11.12
PVA Expo Praha Letňany
Doors open: 21:30 hr.
Start: 22:00 hr.
End: 06:00 hr.

Vstupenky:
www.ticketpro.cz – Vstupenky Markus Schulz Scream Album Tour
www.sazkaticket.cz – Vstupenky Transmission

More info:
www.facebook.com/Transmission.official
www.facebook.com/UnitedMusic
www.unitedmusic.cz
www.pva.cz

Zdroj: United Music