MARQET vydává nový singl Everytime. Hořkosladkou baladu o životě s jemnou popovou melodií .

Příběh plný emocí a nakažlivě sladká melodie skladby Everytime vás s každým poslechem pohltí svým melancholickým, a přesto pozitivním nábojem.

Neuplynulo mnoho vody a je tu další novinka od začínajícího hudebního projektu MARQET. Ten se na jaře loňského roku představil debutovým singlem Belle, který vás spolu s  videoklipem přenesl do ulic pulzující britské metropole.

Tentokrát už je to ale jiný příběh. Pop/soul balada „Everytime“ vás potěší příjemnou melodií, ve které do jemných tónů piana a ženského vokálu vstupují smyčcové nástroje, kytara a bicí.  Z lehce melancholického textu vystupují naděje a pozitivní emoce, které se vám doslova dostanou pod kůži.

„Skladba Everytime se složila v podstatě sama. Napsal ji život a každý, kdo byl někdy zamilovaný, se v ní pravděpodobně najde,“ popisuje zpěvačka.

Na kontě MARQET je nyní celkem šest skladeb, které se stylově pohybují mezi popem, swingem a dalšími žánry jako jsou jazz, blues nebo soul. MARQET se totiž ve své tvorbě nesnaží o zařazení do konkrétního hudebního stylu, ale s radostí mísí elementy od všeho, co ji baví. Proto je každá skladba specifická a neopakovatelná.

„Rozpracováno máme aktuálně i několik dalších písní, na kterých se podílejí také  umělci ze zahraničí. Takže se máme do budoucna určitě na co se těšit.“ dodává zpěvačka.

V letošním roce navíc část repertoáru hudebního projektu MARQET zazní na prknech jihlavského Horáckého divadla v rámci představení Interview.

Ve fázi příprav je také natáčení videoklipu k aktuálnímu singlu Everytime a práce na dalších skladbách pro živá vystoupení s kapelou.

MARQET Everytime - cover

Zdroj: Karolina Böhmová