Martin Harich „Čaká čo sa stane“ s jeho novým singlom!

Talentovaný spevák a moderátor, Martin Harich, vydáva dnes svoj nový singel. Skladba nesie názov „Čakám čo sa stane“ a je ďalšou ochutnávkou z pripravovaného druhého radového albumu, ktorý sa celý nahrával v Prahe pod dohľadom renomovaného producenta Aleša Zenkla. 

Martin Harich nezaháľa! Po ocenení českej hudobnej stanice TV Očko za najlepší videoklip roka 2012 za song „Posledná pieseň“, pre svojich fanúšikov prichystal malé prekvapenie. Nový singel  s názvom „Čakám čo sa stane“.

„Skladba „Čakám čo sa stane“ vznikla v priebehu minulého roka. Bol to pomerne dlhý, ale veľmi zaujímavý proces – od prvých tónov, až do takej podoby, v akej je skladba teraz. Novým singlom sa chcem fanúšikom odvďačiť za ich neustálu podporu a priazeň.“ Prezradil rodák z Liptovského Mikuláša.

Pripravovaný druhý radový album sa nahrával v Prahe v štúdiu Elements. Produkcie sa ujal hudobník Aleš Zenkl, ktorý produkoval, napríklad aj pod Modrý album Mekyho Žbirku.

„Na novej doske spolupracujem s veľmi talentovanými a šikovnými ľuďmi. Sú podobne ako ja blázni do svojej práce a to nás spája a zároveň ženie v pred. Za ten rok, čo sme v štúdiu, sme stihli aj experimentovať. Na doske si zahrám okrem gitary aj na bicie, ale použili sme aj také špecifické nástroje ako krabičku s tic-tacmi, Alešov hliníkový rebrík alebo moje brucho. A to všetko sa v týchto dňoch snažíme vložiť na ten malý deravý krúžok.“ Dodáva s úsmevom Martin Harich.

Nový štúdiový album sa bude volať „Nech“ a  na pultoch obchodov by sa mal objaviť ešte v prvej polovici tohto roku.

Zdroj: Universal Music