Martin Harich predstavil svoju Poslednú pieseň!

Svoju Poslednú pieseň dnes oficiálne predstavil Martin Harich. Spevák sa netají tým, že prvá skladba z pripravovaného druhého albumu otvára novú etapu jeho hudobného života. 

Martin Harich

Prvú pieseň z očakávaného druhého CD dnes zverejnil na internete spevák Martin Harich. Hudobník sa tak rozhodol po naliehaní fanúšikov, ktorým už chýbali v slovenskom éteri novinky z pera mladého exSuperStaristu. „Povedali sme si, že nebudeme čakať až na vydanie albumu. Trvalo by o niekoľko mesiacov dlhšie, kým by som prišiel s novou slkadbou. A tak sme sa rozhodli, ponúknuť už teraz malú ochutnávku, a ukázať, akým smerom sme sa s kapelou vydali pri nahrávaní druhého cédečka,“ vysvetlil Martin svoje rozhodnutie.

Líder formácie Musitany Hope pri výbere singlu uvažoval až nad troma svojimi hudobnými novinkami. Napokon však padla voľba práve na „Poslednú pieseň“, ktorá speváka posúva výrazne bližšie k pop-rockovému segmentu slovenských interpretov. „Posledný rok nás veľmi zmenil a ovplyvnil, a to aj po hudobnej stránke. Na druhom albume sa to určite odzrkadlí,“ naznačuje.

Spolu so singlom sa dnes dočkal svojej premiéry na hudobnom serveri youtube aj videoklip k Poslednej piesni. Rovnako ako samotný singel, aj jeho vizuálne stvárnenie sa vymyká tomu, ako sa Martin Harich prezentoval v doterajších videoklipoch. „Doteraz som zvyčajne mával pri každej skladbe v hlave aj námet na videoklip. No tentokrát to bolo iné. Chcel som zmenu. Príbeh, ktorý bude celkom iný…,“ vysvetľuje. „Myslím, že režisér Michal Kunes Kováč vymyslel a vystihol presne to, čo som k tomuto singlu hľadal.“ Temné ulice, slzy, hádky, bitky, vraždu i múry väznice – to všetko uvidia fanúšikovia v Poslednej piesni, ktorá však rozhodne nie je posledným slovom Martina Haricha v slovenskom éteri.

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: archív M. H.