Martin Harich prináša ďaľšiu hudobnú novinku!

V poradí druhý singel s názvom Kým sa máme z pripravovaného albumu MAPY Martina Haricha v sebe nesie RnB „feeling“ a letnú pohodu. Atmosféru songu podčiarkujú vokály slovenskej speváčky Tiny a odvážne aranžmá hudobníka a producenta Lukáša Chromeka.

Martin Harich nasadzuje už druhú letnú novinku a postupne predstavuje poslucháčom songy z pripravovaného albumu MAPY, ktoré vyjde začiatkom septembra. Nový singel Kým sa máme vás zodvihne zo stoličky a roztancuje.

„Skladba vznikla pôvodne ako pomalá vec a napísal som ju už pred  pár rokmi. Nebol som si zo začiatku istý, či ju vôbec na album zaradiť.  Keď sme ale s Lukášom vytvorili túto jej rytmickú podobu, vdýchli sme jej úplne nový život,“ popisuje vznik songu Martin.

Celkový dojem zo skladby podčiarkuje i jej odvážne hudobné aranžmá, ku ktorému prispeli bicie Romana Víchy (kapela Ewy Farnej) a basa Jakuba Vejnara (kapela Anety Langerovej).

Kým sa máme vyjde s už uvedeným singlom Marilyn Monroe na albume MAPY, ktoré bude v poradí štvrtým štúdiovým albumom autora (vrátane EP Pátram). Album predstaví Martin svojim poslucháčom i v koncertnej podobe na pripravovanom jesennom turné.

FACEBOOK: facebook.com/MartinHarich
WEB: martinharich.sk

Zdroj: MediaBase