MasterCard Balaton Sound: program je pripravený.

Program MasterCard Balaton Soundu, ktorý sa radí medzi prémiové hudobné festivaly je pripravený. Na line upe sa nachádzajú najpopulárnejší medzinárodní DJi a jazero Balaton očakáva návštevníkov na 2 kilometre dlhej pláži, kde sa bude nachádzať množstvo pódií, pripravených na tú najlepšiu párty. Pre vás sú pripravené medzi 8 a 12. júlom 4+1 deň párty zábavy, ktoré prebehnú v Zamárdi v Maďarsku.

Leto sa pomaly blíži a vstupenky na MasterCard Balaton Sound sa predávajú naozaj rýchlo.Tento fakt určite nie je pre nikoho prekvapením, keď uvážite, že sa jedná o jeden z mála festivalov elektronickej tanečnej hudby s priamym prepojením s jazerom, prítomnosťou 2 km dlhej pláže, ktorá bude pripravená pre fanúšikov priamo v areáli festivalu. Tento rok zväčšený priestor festivalu bude vybavený exkluzívnymi dekoráciami a vízualizáciami, ktoré budú umocňovať váš zážitok na viac ako 20 pódiách, aby sme sa tak uistili, že každý si nájde vhodnú zábavu. V roku 2015 vás 9ty ročník MasterCard Balaton Soundu bude zabávať počas 5tich dní.

vip

8 Júl – Špeciálny deň 0 

Celý festival odštartuje 8. júla špecálnym dňom, ktorí zvykneme volať “Deň 0”. Tento nakopne Tiesto ako jeden najočakávanejších Djov, ktorý naposledy hral na Balaton Sounde pred 4 rokmi. Svoj set na main stagy, ktorý má kapacitu viac ako 20.000 ľudí odpáli tiež Oliver Heldens. Medzi jedno z najpopulárnejších pódií vôbec patrí Terrace, ktorá sa rozkladá priamo pri vode a bude hostiť umelcov ako Jan Blomqvist, alebo Guy Gerber. Ak ste fanúšikmi Dyro, alebo AronChupa, mali by ste byť v Zamárdi tiež už v stredu, kedy budete mať šancu si ich vypočuť v Jager Aréne. Denné vstupy sú ešte stále k dispozícii v obmedzenom počte, avšak výhodnejšie je kúpiť si celo festivalovú permanentku za zvýhodnenú cenu, ktorá zahŕňa všetkých 5 dní.

Line-up

Pravidelné festivalové dni majú nemenej nadupaný line up. Obrovský stan Telekom Arény bude mietom, ktoré bude po 4 dni hostiť tých najlepších Djov ako sú Grammy ocenený Zedd, Kaskade, Ummet Özcan, Vinai, Quintino, Don Diablo a Firebeatz. Techno fanúšikovia si prídu na svoje vďaka majstrom svojho remesla ako sú Loco Dice, Pan Pot alebo Chris Liebing. V prípade MasterCard Main Stagu, budete môcť zažiť tie najväčšie hviezdy, ktoré patria medzi top 10 Djov sveta, ako Tiesto, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike a Nicky Romero. The main stage bude tiež domovom Faithless, alebo Axwell Λ Ingrosso, Afrojack, Showtek, DVBBS, Laidback Luke a R3HAB. Okrem elektronickej hudobnej scény by organizátori radi potešili fanúšikov hip hopu a rnb. Tento rok je preto pre vás pripravená absolútne šialená show v podaní Jasona Derula a Ludacrisa.

heineken

Ak sa pozriete na program naprieč všetkými pódiami, tak môžme už teraz skonštatovať, že Jager Aréna bude jednoznačne najrozmanitejšia. Vidieť a počuť tu budete môcť Roni Size Reprazent, Netsky, Noisia, alebo Leftfield ktorí prinesú ich nenapodobiteľnú hudbu. Rovnako však aj Rae Sremmurd, Joey Badass, Pusha T, Flosstradamus, Boys Noize, Bloody Beetroots, Charli XCX, A-trak a Odesza. Terrace stage bude domovom pre vystúpenia umelcov ako Seth Troxler, The Martinez Brothers, Oliver Koletzki, Ame, Skream, Claptone Immortal live. Na nesťastie prichádza aj k nejakým drobným zmenám v line upe.  Namiesto Bakermat a Art Department, ktorých vystúpenia boli zrušené prídu odohrať svoj set na Terrace stage Eats Everything.

Špeciálne Pódiá roku 2015

Tento ročník je sústredený na jazero Balaton a pláž, takže MasterCard Balaton Sound bude mať rekordný počet plážových terás, mól, loungových koktail barov a párty pódii. Jedno z najočakávanejších bude exkluzívna jachta nesúca názov “Telekom Rave”.  Program na nej bude obsahovať umelcov ako Debut, HiFly, RAW, NVC, LavaLava, Hector Couto, Cuartero, Fur Coat a špeciálny b2b set odohrajú Gorje Hewek & Izhevski a Big John Whitfield. Každé ráno od 10. hodiny  privíta na palube párty people občerstvujúcimi drinkami a pohodlnými gaučami v tieni!

drumandbass

Mólo Jana bude vybavené pohodlnými lehátkami, s úžasnou panorámou a tanečným parketom z piesku. Prijemné oddychové posedenie počas dňa a dych berúca párty počas noci.  Down tempo, chill, deep house, tech-house, EDM, r’n’b, breakbeat, hiphop, garage a mnoho iných žánrov sprostredkujú rezidenti Maďarskej klubobej scény.

Minuloročná Nagyon Balaton Gastro Garden bude zmenená na Nagyon Balaton Terrace, ktorá sa bude sústrediť na najlepšie vinárstva a reštaurácie regiónu Balaton. Očakávať môžete výborné jedlo, vína a šampanské. V rovnakom priestore tiež organizátori Nagyon Balatonu odprezentujú za pomoci jedinečných inštalácií  suvenírov, dizajnérskych produktov od miestnych umelcov špecifickosť miestneho regiónu. Partnerom tohto ročného Nagyon Balaton Terrace bude počas aktuálneho ročníka We Love Balaton, Magyar Konyha a Balaton Kör.

Popri programe, ktorý si budete môcť užiť na mnohých pódiách si budete môcť vychutnať príjemné chvíle na Heineken móle, alebo v koktajlovom bare s vlastným bazénom. Ponuku rozšíri aj Finlandia mólo a po prvý krát aj VIP Camping, ktorý bude mať k dispozícii exkluzívne opaľovacie mólo priamo na vode. Počas tohto ročníka privíta na pódiu venovanom d’n’b svojich fanúšikov head honcho Liquicity Records Maduk,  ikona RAM Records  June Miller  a vychádzajúce talenty Posij a Fre4knc.

https://youtu.be/ESugJfUHc08

Viac informácii a predpredaj vstupeniek: www.balatonsound.sk                                                                        https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=20365

Zdroj: Balatom Sound