Maxim krstí jeho nové EP „Taký som“!

Volá sa Mário a pochádza z Trenčína má 20 rokov. Hudbe sa začal venovať už dávnejšie ale nepúšťal von tracky lebo čakal kým to všetko vyzrie. Pred rokom založili s Koudym a Hromom z CZ skupinu KMH s ktorou mali pár úspechov.

Hrali na majstrovstvách Českej republiky v stolnom futbale na akcii BEATZ ATTACK a podobne vydali MIX TAPE U HROMA DOMA a postupom času sa začali dostávať do povedomia ľudí.

Tento rok vydáva svoje sólo EP s názvom Taký som všetky produkcie mu poskytol BIMBO a o ozvučenie sa postaral Názor ktorého môžu všetci poznať z tracku s DNA – Reštart ktorý robil.

A čo máš nové?

Momentálne máme dosť ponúk na koncerty pred dvoma týždňami ma pozvali prezentovať moje EP na akciu Hafnera do Trenčína do Piana a to mi EP ešte ani nevyšlo von. 16.2. Krstím EP vo Valašskom Meziřící a 22.2. Nás ako skupinu KMH pozvali hrať na Ega do Freeška v Rožnove pod Radhoštom.

Moje EP ešte ani nevyšlo von a myslím že má celkom úspech Track ktorý som dal von s Názvom Nechutné h….á : https://www.youtube.com/watch?v=1rI06pPU8LA.

Rap robím pravdivý zakladám si na témach ktoré prežívam alebo som prežil a nie vymyslených sci-fi príbehoch.

Na EP som nechcel žiadne známe meno lebo som chcel ukázať seba povedať čo si myslím ja a mám na ňom iba 2 spolupráce jednu s Kouydm z našej Crew KMH a druhú so Strojarikom ktorý je z Trenčína. V týchto dňoch sa pracuje na ďalšom klipe s názvom nevinný a bude to prvý klip k EP a verím že ani zďaleka nie posledný.

https://www.youtube.com/watch?v=Yhx-BZSRJJk&feature=share&list=PLhJCE-eDchAvgumTGKG0d7krrhMUDvjVG

Zdroj: Adam Bajo