Medial Banana vyrážajú na koncerty podľa želania fanúšikov.

Obľúbená slovenská reggae kapela Medial Banana podľa želania svojich fanúšikov zorganizovala tri špeciálne koncerty po Slovensku! Prvou zastávkou koncertnej šnúry “Powered by fans” je Nitra, už 8.apríla v Music A Café. Nasledujú Prešov a Martin, ktoré sa v hlasovaní fanúšikov ocitli suverénne medzi najžiadanejšími mestami. 

Fanúšikovia kapely Medial Banana hlasovali za koncerty naozaj vo veľkom a za pár dní bolo jasné, kde je o koncert aktuálne najväčší záujem. Víťaznými mestami sú Nitra, Prešov a Martin, kde sa počas apríla môžu fanúšikovia tešiť na energické živé vystúpenie, vtipné texty zo života a žánrovo pestré pesničky, na ktoré sa publikum vždy skvelo zabaví a zatancuje. 

Svoje reggae koncerty “Powered by fans” odpália už 8.apríla v Music a Cafe Nitra, 28.apríla v Mestskej scéne Martin a 29.apríla v prešovskom Wave Klube. 

Vstupenky na každý koncert sú dostupné online priamo cez Tootoot – iba za 5€ / 7€ – https://bit.ly/medial_banana_tootoot. Nezmeškajte ďalší zo série skvelých koncertov „Powered by fans“ cez Tootoot!

Hlasovacia kampaň MEDIAL BANANA MEET N‘ GREET koncerty trvala 30 dní a zapojilo sa do nej 487 fanúšikov z celého Slovenska, hlasy prišli aj zo susedných Čiech. Podľa prieskumov hudobných preferencií koncertnej platformy Tootoot je hudobný žáner reggae  dlhodobo najobľúbenejším žánrom medzi fanúšikmi v Prešovskom kraji, čoho dôkazom ja aj vysoký počet hlasov za koncert Medial Banana práve v Prešove.

Skupina Medial Banana funguje od roku 2009, vydala EP Naturally lifted, debutový album Uplifted, na prelome rokov 2015 a 2016 album Rockin’ it a v decembri do zbierky pridala ďalší kúsok – album INNA JAMDOWN, ktorý natočili priamo na Jamajke. Medial Banana sa predstavili na viacerých európskych festivaloch ako Sziget, Outlook či Reggae Camp, ale nezabúdajú ani domáce publikum.

Linky na FB eventy: 
Nitra (8.4. 2017)  https://www.facebook.com/events/427366737603815/
Martin (28.4. 2017) https://www.facebook.com/events/1147084995414344/ 
Prešov (29.4. 2017) https://www.facebook.com/events/391555471221077/ 

Najbližšie podujatia, vstupenky a merch Medial Banana nájdete tu: https://tootoot.fm/sk/medialbanana/

Informácie redakcii poskytla Daniela Grečnerová (PR manažér, Tootoot Live Promotion)