Megaúspech Celeste Buckingham v USA: Exkluzívna celosvetová zmluva s producentom Pitbullom!

Počas leta spôsobila speváčka Celeste Buckingham v éteri slovenských i českých rádií uragán spoločným hitom s Majkom Spiritom I was Wrong. Vzápätí atakovala hitparády chytľavým duetom Gone so sestrou Carmel.

Kým v Európe boduje s novými skladbami, za veľkou mlákou začína rezonovať jej najväčší doterajší hit Run Run Run, ktorý sa na serveri Youtube blíži k 13tim miliónom vzhliadnutí. Neprehliadnuteľný talent zo Starého kontinentu zaujal v posledných mesiacoch nejedno veľké svetové vydavateľstvo v zámorí. Cestu k Celeste Buckingham si dokonca našiel i jeden z najúspešnejších „žralokov“ amerického hudobného priemyslu súčasnosti, raper a producent Pitbull.

RRR_9da3

Pred necelým mesiacom odletela Celeste Buckingham po vydarenom pracovnom lete naspäť do Ameriky, aby pokračovala v pracovných povinnostiach, ktoré ju čakali v zámorí. Americký manažment naplánoval speváčke prvé turné po rádiách a hudobných televíziách v USA, počas ktorého bude Celeste propagovať svoj hit Run Run Run a postupne ho nasadzovať do tamojšieho éteru. K štartu svojho promotour dostala skvelý darček – Run Run Run sa tento týždeň ocitlo v hlasovaní o nasadenie do rotácie americkej hudobnej stanice MTV! Na úspech skladby okamžite zareagoval, a na podporu Celeste v hlasovaní vyzval na svojom osobnom Twitter konte i „Mr. Worldwide“ alias raper a producent Pitbull, aby sa tak pred fanúšikmi pochválil svojím novým objavom. „Môj hit Run Run Run bol nasadený v americkej MTV s možnosťou byť zvolený do rotácie. Okrem mojich fanúšikov, to zaregistrovalo a podporilo viacero známych spevákov, medzi nimi i Pitbull. Som s ním v kontakte už takmer rok a rokujeme o spolupráci. Naša spolupráca sa začne už čoskoro,“ vyjadrila sa Celeste na margo podpory producenta, ktorý na spomínanej sociálnej sieti atakuje hranicu 14 miliónov „followerov“ a 37 miliónov fanúšikov na Facebooku.

GONE_celeste

Len nedávno uplynul rok od speváčkinho odchodu za kariérou do Ameriky. Jedinečný hlas a zjav medzičasom neunikli medzinárodným hľadačom talentov a vydavateľom najväčších speváckych hviezd sveta. V priebehu posledných 12tich mesiacov pristálo Celeste a jej manažmentu na stole viacero exkluzívnych ponúk na spoluprácu od vydavateľstiev. Z rokovaní, ktoré prebiehali už od novembra minulého roku, napokon vyšiel víťazne práve Pitbull. „Ako sme informovali už včera, Celeste Buckingham a Pitbull sa dohodli na celosvetovej spolupráci,“ vyjadril sa speváčkin americký manažment. „Táto spolupráca nezahŕňa iba nahrávanie spoločného duetu, ale predovšetkým zabezpečuje dlhodobú spoluprácu s Pitbullovým vydavateľstvom Mr. 305 a Celeste Buckingham i spoluprácu manažmentov na oboch stranách oceánu s cieľom podporiť Celestinu kariéru celosvetovo.“

pitbull_oficiall_twitter_13

Unikátna spolupráca sa zrodila ako výsledok rokovaní medzi vydavateľstvom Mr. 305 a tímom Celestiných amerických manažérov, ktoré koordinovala speváčkina mama Zarin Buckingham. Zarin a Celeste Buckingham zároveň založili a vedú spoločnosť Buckingham entertainment group, ktorej úlohou je podporovať nielen Celeste a Carmel Buckingham, ale tiež objavovať a podporovať iných umelcov. „Aktuálne Celeste čaká niekoľkotýždňové rádio a TV promotion po desiatkach štátov USA, a po jeho ukončení sa opäť objaví v Európe medzi svojimi fanúšikmi,“ uviedol na margo speváčkinho plánovaného programu jej manažér Lumír Mati.

Foto: Lukáš Dvořák
Zdroj: SLAVICA