Metal Fest VII: Betrayers Of Blood – Toto si nenechajte ujsť!

Dvaja organizátori sa zišli, aby Vám na záver marca predstavili fúziu dvoch čoraz vychytenejších akcií do jedného celku! Bude to na istú dobu posledná metalovo ladená akcia v obľúbenom nitrianskom klube NaOZZaY – preto sme pre Vás prichystali čisto slovenskú zostavu. Veríme, že spoločne ukážeme okoliu, ako ten náš UG stále funguje.

Okrem iného na Vás čaká tombola / CD + iné hudobné darčeky a mnoho ďalších! Nenechajte si ujsť túto jedinečnú akciu; čakáme Vás v sobotu 31. marca v zostave:

DEPRESY [Melodic Death/Black Metal] – Najväčší z najväčších! Mysticko-okultné metalové spoločenstvo príde ukázať, prečo už roky stojí na absolútnom vrchole našej scény!


SUBURBAN TERRORIST [Brutal Death Metal] – Skokan roka v rámci deathu konečne vydal dlhohrajúci album, čím opäť navýšil svoje renomé u zahraničných poslucháčov.

SURGICAL DISSECTION [Brutal Death Metal] – Na legendu z BB kraja sa už skoro zabudlo, chytila však druhý dych a nahráva svoj štvrtý album. Brutaldeathové filozofie budú – plášte a rúška už ale nie..

PRAROD [Pagan/Folk Metal] – Mladí pohania sú na scéne len piaty rok, no stihli si už zahrať s viacerými pojmami; popritom dvakrát na akcii Noc Besov, a tento mesiac sú v Čechách na minitour Dawn Of Heathen Warriors.

Informácie o akcii Metal Fest VII: Betrayers Of Blood nájdete aj na Facebooku.

Metal Fest VII

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET