Metronom Blues: Nový háv na staré kosti!

Právě vychází sólové album novozélanďna Rhyse Braddocka (známého především z kapely Gerda Blank), prozatím v digitální podobě pod jménem METRONOME BLUES.

Album bylo nahráno v letech 2000-2008 v různých městech a v různých studiích: Melbourne, Tokiu, Londýně a nakonec v New Plymouth na Novém Zélandu. O mastering se postaral Mark McGlinchey z Deadleg Recordings, metronomový cover alba vytvořil Adam Hrubý.

Při této příležitosti vyšla i speciální akustická verze skladby “Dominoes” v rámci Fair Price Music LIVE SESSION:

V Brně, kde právě Rhys žije, dal dohromady stejnojmennou kapelu METRONOME BLUES, která představí jeho hudbu naživo (Honza Čapek – basa, Lukáš Kytnar – bicí). “Je to tak trochu nový háv na staré kosti. Původní nahrávky jsou spíše elektornické povahy, zatímco jejich nová živá verze vdechuje do těchto skladeb nový život,“ shrnul svůj nový projekt sám Rhys. “METRONOME BLUES je sám sobě protikladem a zároveň cvičením přerodu elektronické hudby do živé.”

Metronome_blues_profile_photo

Nové hudební seskupení METRONOME BLUES bude mít svůj první koncert společně s táborskými Kalle a německou kapelou Swim Bird Fly tuhle sobotu 1.11.2014 v brněnské Industře: https://www.facebook.com/events/1498520700415771/

https://www.facebook.com/metronomeblues
https://bandzone.cz/metronomeblues
https://metronomeblues.fairpricemusic.com
https://www.fairpricemusic.com/cz/live-session/metronomeblues/evolution

METRONOME_BLUES web cover 1

Zdroj: Metronom Blues