Michael Winslow – show v ČR aj SR sa prekladá na apríl 2017!

Agentúra KVAS si dovoľuje oznámiť, že československá séria predstavení Michaela Winslowa sa z produkčných dôvodov presúva na apríl 2017.


Predstavenia sa jednotlivých mestách uskutočnia nasledovne: 1. apríla Bratislava, Istropolis, 2. apríla Brno, Sono Centrum, 3. apríla Praha, Lucerna – Velký sál.
Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade nevyhovujúceho termínu je možné vstupenky vrátiť v sieti Ticketportal.
Za prípadné spôsobené problémy sa zákazníkom ospravedlňujeme.

winslow_event_sk

 

Michael Winslow (nar. 6.9.1958, Spokane, Washington)
Vďaka majstrovstvu vo „vokálnej gymnastike“ je Michael Winslov označovaný ako „human sound machine“ či muž desaťtisícich hlasov a zvukov. Celosvetovo ho preslávila rola seržanta Larvella „Motor Mouth“ Jonesa, jediná postava, ktorá sa vyskytla vo všetkých častiach všetkých prevedení Policajnej akadémie (7 filmov, animovaný seriál a televízny seriál).
O nezabudnuteľné scény sa postaral vo filmoch Vesmírne gule a Gremlins. Zohral hlavnú úlohu oboch romantických komédií Nežní zmätkári, jeho hlas sprevádza niekoľko animovaných postáv a sám seba dabuje v animovaných seriáloch Family Guy a The Simpsons.
Rok 2015 priniesol hororové sci-fi Lavalantula, kde si Michael Winslow zahral s dvomi bývalými kolegami z Policajnej akadémie. Film má v tomto roku pokračovanie nazvané 2Lava2Lantula.

FB event:  https://www.facebook.com/events/1577565222552149/

Zdroj: Agentúra KVAS