Michaella a Petr Bende hľadali hranice medzi sebou pred kamerami!

Michaella a Petr Bende sa rozhodli zatriasť hranicami. Medzi ženou a mužom. Ich spoločný duet pod názvom Hranice, ktorý produkoval Vlado „Randy“ Gnepa a text napísal Jozef Husovský, prináša príbeh dvoch ľudí túžiacich po vzťahu s čistým stolom a zároveň prežívanom na plný plyn.

Po úspechu skladby v slovenských a českých rádiách sa Michaella a Petr Bende postavili pod režisérskou taktovkou Michala „Kunesa“ Kováča pred kamery, aby posolstvo piesne zdôraznili aj vlastným hereckým talentom. K charizmatickému prejavu hlavných postáv príbehu prispeli svojím umením hairstylistka Elena Pellová, makeupom Stanislav Nižník a fotograf Jaroslav Suchár. „Počas natáčania Petrových scén som stála za Michalom Kunesom a dianie na pľaci som sledovala cez kameru, vďaka čomu som získala inú perspektívu pohľadu. Musím povedať, že Petr je naozaj veľmi dobrý herec, ktorému som uverila všetky emócie. Som si istá, že ľudia pochopia odkaz piesne aj vtedy, ak si vypnú zvuk a budú iba sledovať obraz,“ zdôraznila Michaella.

Michaela & Petr Bende

Český spevák sa na východe Slovenska zastavil v rámci turné s Vìrou Špinarovou a koncertnú misiu si spríjemnil natáčaním videoklipu, ktorý sa odohráva na dvoch miestach – pri piane v prešovskom PKO a ateliéri. Už počas nahrávania v štúdiu sa obidvaja speváci s textom o polarite medzi mužským a ženským svetom stotožnili od prvých veršov. Preto sa na popovej vlne preženú hádkou spojenou s výčitkami, aby predsa len našli hranice vlastného sveta, kde harmonicky dokážu fungovať vedľa seba. „Pred kamerou sme sa sústredili na naše pocity, ktorými sme sa snažili reagovať na text. Materiálu sa nám podarilo natočiť naozaj dosť, teraz bude všetko záležať už iba na režisérovi, ale Michal „Kunes“ Kováč je mladý talentovaný človek, preto sa na finálnu verziu teším. V každom prípade som si natáčanie užíval. Nikde sme sa neponáhľali, čo bolo dobrým znamením a nakoniec sme všetko zvládli skôr, ako sme plánovali,“ pochvaľoval si atmosféru pri natáčaní Petr Bende.

Počas nakrúcania sa celý kreatívny tím nesústreďoval iba na pracovné povinnosti, ale svoju pozornosť paralelne venoval aj v tom čase prebiehajúcemu zápasu slovenských hokejistov proti Bielorusku. Keďže Slováci sa najmä v druhej tretine so súperom nemaznali, ich gólostroj sa podpísal aj pod náladu celej produkcie. „Všetci sme boli nalepení na obrazovke a i vďaka našim hokejistom sme si urobili malý relax. Čím viac sa chlapcom na ľade darilo, o to lepšie sa pracovalo aj nám. Som teda rada, že sme, spolu s Petrom a celým tímom, strávili naozaj príjemný deň,“ dodala Michaella.

Skladbu Hranice si môžete vypočuť – https://itunes.apple.com/sk/album/hranice-single/id498205154

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Jaroslav SOHE Suchár
Publikoval: Redakcia GREGI.NET