Michaella: To, čo mi sypú na hlavu, ma robí silnejšou!

Pri uvedení svojho druhého albumu speváčka Michaella priznala, že všetky skladby sú inšpirované jej osobnými skúsenosťami a zážitkami. Pri spolupráci s textármi totiž vždy definovala svoju náladu, preto texty vznikali na základe „objednávky jej vlastných pocitov.“

Z desiatich skladieb na platni sú štyri absolútnymi novinkami a práve jednu z nich si vybrala ako nový singel. Pieseň Mám, čo mám z pera Ivany Drábovej oslovila Michaellu natoľko, že po nej pomenovala celé CD. „V čase, kedy som rozmýšľala nad názvom, som mala najbližšie k pesničke Mám, čo mám, ktorá je o potrebe ľudí šíriť rôzne klebety. V jednom momente už toho bolo naozaj priveľa a keď sa ma Ivana pýtala, o čom by mal byť ďalší text, povedala som, že práve o tom, ako sa mnohí hrajú na vlastnom piesočku a popri tom riešia životy iných,“ vysvetľovala Michaella.

V popovej pesničke však Michaella ponúka návod, ako sa vysporiadať so sieťou intríg, s úsmevom a zároveň sľubuje, že napriek všetkým rečiam na jej adresu sa nezmení. Podstatná je pre ňu totiž dôvera v blízkych ľudí, s ktorými si rozumie a o ktorých vie, že ju vždy podržia. Ako v dobrej nálade dodala, verí, že žiadny z fanúšikov sa v tejto skladbe nenájde. „Keď spievam, usmievam sa, lebo všetko, čo mi sypú na hlavu, ma robí silnejšou a posúva ďalej. Ak si niekto myslí, že mi klebetami otrávi deň, sklamem ho. Jednoducho stíšim zvuk a žijem, pre ľudí, vďaka ktorým mám úsmev rán slnečných,“ pripomína Michaella.

Skladbu Mám, čo mám nájdete – https://itunes.apple.com/sk/album/mam-co-mam/id582671847?i=582672041

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Jaro „Sohe“ Suchár