Michaella v novom letnom singli lieta!

Prešov (28.07.2011) Speváčka Michaella pokračuje v tradícii letných hitov. Spolu s producentom Vladom „Randym“ Gnepom a textárom Jozefom Husovským pripravili horúci singel Chcem letieť, koncentrujúci v sebe letnú náladu v maximálnych hodnotách.

Skladba má tanečný základ, na ktorý nadväzuje šteklivá poetika nútiaca pracovať fantáziu každého poslucháča. Názov piesne Chcem letieť detailne odráža Michaellinu (a nielen jej) túžbu po zábave, relaxe a zážitkoch spájaných s mágiou prázdninových dní. „Keď sme si s autorom textu J. Husovským mailovali, mala som na neho iba dve priania. Aby pieseň nebola o láske a obsahovala typické letné slová ako mojito, pláž, teplo… Počas leta by sme si mali nájsť priestor na veci, ktoré v priebehu roka odkladáme do kúta a z toho dôvodu je práve toto ročné obdobie u mňa zasvätené slobode, zábave a relaxu,“ uviedla Michaella.

Michaella

Chcem letieť je prvou lastovičkou z nového štúdiového albumu Michaelly a jej aktuálny singel by sa mal dočkať aj anglickej verzie. Ďalším bonusom bude klip v réžii talentovaného Prešovčana Rola Vranika (RW Studio), ktorý natáčali počas dovolenky v Taliansku. „Z celej piesne mám veľmi dobrý pocit. Hneď ako mi Jozef poslal text, vedela som, že opäť sa s precíznosťou jemu vlastnou trafil do mojich pocitov. Keďže nás pred odchodom na dovolenku tlačil čas, ani som mu neodpisovala, že všetko je v poriadku a okamžite sme sa pustili do nahrávania. Letná skladba by mala mať, podľa mňa, letný feeling a preto som ju chcela naspievať s úsmevom v hlase. Trošku som však mala problémy s hlasivkami, no nakoniec sme všetko zvládli a môžeme si ísť ďalej užívať leto,“ usmievala sa Michaella.

Singel Chcem letieť si môžete vypočuť tu.

Michaella

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET