Michaella vydá nový album aj na vinylových platniach!

Speváčka Michaella vydáva o týždeň svoj druhý album s názvom Mám, čo mám a objaví sa na ňom jedenásť skladieb. Bonusom je eurovízny hit O nás, ktorý okrem originálnej verzie prespievala s hosťami z a capelly Free Voices.

Single Vravieť Ti chcem, duet Hranice s Petrom Bendem, Chcem letieť, Všetko je tak ako má byť a Do neba volám sú už známe z éterov rádií, no novinkami budú štyri piesne z textárskej dielne Ivany Drábovej. Okrem talentovanej Bratislavčanky prispeli textami Jozef Husovský a Silvia Kaščáková. „Tento album je pre mňa oveľa viac osobnejší, pretože pri pesničkách som si vždy povedala, akú náladu by som nimi chcela vyjadriť. Keď som pri posledných skladbách komunikovala s Ivanou Drábovou a napísala som jej konkrétne príklady na to, čo práve cítim, viaceré z nich použila vo svojich textoch,“ uviedla Michaella.

Poznávacím znamením popovo ladených skladieb je ich pozitívne posolstvo. Album, ktorý produkoval Vlado „Randy“ Gnepa, vychádza 12. 12. a krstiť sa bude 21. 12. 2012. Ako Michaella prezradila, k tejto symbolike má blízko, lebo napr. svoj debut krstila 10. 10. a teraz sa v hre s číslami rozhodla pokračovať. Zaujímavou raritou je limitovaná edícia, ktorá vychádza na vinylových platniach, pričom novinkou bude vydanie albumu na vinylovom CD. „Celý album sa nesie v retro štýle, čomu sme prispôsobili aj fotografie a moju vizáž. Keď sme si to všetko zhrnuli, povedali sme si, že pripravíme špeciálne vydanie na klasických platniach, či už kvôli nostalgii, ich nezameniteľnému zvuku alebo pre ľudí, ktorí ich stále zbierajú,“ vysvetľovala Michaella.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Jano Štovka – Olivier