Michaella žiari v novom singli v každom z „1000 dôvodov“.

Speváčka Michaella zvádza v daždi… s nehou… a má na to nejeden dôvod… V novom singli ponúka „1000 dôvodov“, prečo a hlavne ako zabuchnúť dvere pred nudou a rutinou vo vzťahoch.

Napriek snahe sa občas nedá zabrániť tomu, aby sa vzťahy nedostali do vychodených koľají a akosi nezovšedneli. Čo potom s tým? Speváčka Michaella nestráca hlavu, ani nádej. Práve naopak, jej odpoveďou je „1000 dôvodov“, prečo si dať navzájom novú šancu a pokojne i každý deň. Nebojí sa byť pri tom romanticky zasnená, nenútené nežná, či dráždivo sebavedomá. „Vzťah nikdy nie je vyriešená vec, preto sa o neho treba starať. Ak nám náhodou niečo nevyjde, privoláme dážď, ktorý zmyje to, čo nám napríklad včera nevyšlo. Potom stačí začať každý deň od nuly, teda od luny, aby bol opäť krásny, aj keď má svoje rutiny, vychodené koľaje. Dážď je teda liečivý a dráždivý zároveň,“ vysvetľuje Michaella.

Za rovnako dôležité považuje netlačiť na pílu. To platí nielen vo vzťahoch, ale aj v hudbe, čo potvrdzuje tým, že s novým singlom sa nikde neponáhľala. Ako pripomenula, niekedy treba nechať veci vychladnúť, aby sa neskôr mohli v pravej chvíli spontánne nakopnúť. Nápady si poctivo nahrávala do mobilu a potom nimi zásobovala jej dvorného producenta Randyho. „Nahrávky som mu pravidelne posielala s tou istou otázkou. Čo povieš na toto? Toto je blud? Myslíš, že toto by mohlo znieť fajn? To sú tie naše ženské nálady a zvláštne pochody,“ priznala na rovinu Michaella s úsmevom.

V rovnakom duchu vznikal aj klip, ktorý vôbec nebol plánovaný. Jednoducho, počas fotenia padol „na pľaci“ nápad, že zapnú kamery. Michaella si každý záber užívala s ľahkosťou… radosťou… vášňou…, preto režisér Laco Rychtárik nemal pri strihaní o zaujímavý materiál núdzu. „To, čo sme amatérsky natočili, som poslala Lacovi Rychtárikovi s dodatkom – viem, že to postriháš tak, že to bude fajn. Celý čas som sa mu neozvala, pretože som chcela vidieť až finálny výsledok. Dočkala som sa a myslím, že takýmto zostrihom nikoho neurazím,“ dodala Michaella. 

Imrich Makó, PR a produkčný manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.