Michajlov + Zmetok a Drama v Rock Café.

Český rapový rybník nabízí různé příchutě hudby a každý si může najít to své. V posledních letech však bylo těžké nalézt někoho, komu byste jeho tvorbu věřili od Á po Zet tak, jako právě brněnskému Michajlovovi.

Rok 2017 však vše změnil a jeho nová deska Ronin je tak našlapaná, že jsme se rozhodli vám ji představit v Praze v rámci jeho vůbec prvního koncertu na území hlavního města. Ronin podpořili kvalitní jména jako Tafrob, nebo lokální producent Opia. Nechybí však ani sloky od Resta nebo Idey z TYNIKDY LABEL. Desku stihnul vyprodat za pouhých pár týdnů, dolisoval ji stejně rychle a vyzvednout si jí můžeš již 7.10. v pražském Rock Café, kde si Michajlov odjede svůj premiérový pražský koncert. 

Zkrátka a dobře, Michajlov je budoucnost, která klepe na dveře již dnes. A jelikož nové školy, která rap dělá poctivě, není nikdy dost, přinášíme slovenské kanóny Zmetok a Drama. Dvojka, která stojí za Špinavou Perlou vol. 2, alba, které získalo u předních magazínů vysoké hodnocení. Přirovnání k nové vlně podobné DMS je na místě. Flows, co střílí jako kulomet a slovní zásoba, která neomrzí ani po desátém poslechu. A že naživo se bude na co dívat! Totiž jak Michajlov, tak Zmetok s Dramou jsou pravými emcees a stage je jejich druhým domovem, ve kterém vládnou pevnou rukou a hlasem.

Vstupenky:
170,- + poplatky / předprodej v síti GoOut.net
200,- v místě

Nákup vstupenek na: https://goout.net/cs/listky/michajlov+zmetok-drama/udlb/

Zdroj: TS