Michal Nemtuda v klipe I Feel vyzliekol speváčku Laylu!

Nový slovenský videoklip I Feel sa spája s pripravovaným albumovým debutom talentovanej speváčky, no zároveň ide o režijný počin úspešného mladého herca Michala Nemtudu. Prvýkrát si ho mohli pozrieť fanúšikovia na piatkovom premiérovom koncerte Layly s jej novou kapelou v bratislavskom Spirit Clube.

„Som šťastná, že som si mohla zahrať s mojou kapelou. Pocit, aký som mala, keď sme hrali, je neopísateľný. Chcem ho zažiť znova. Ďakujem všetkým, že prišli, milujem vás a milujte sa i navzájom,“ vyjadrila sa Layla k atmosfére večera bezprostredne po vystúpení. S kapelou, v ktorej ju sprevádza Marián Jaslovský (saxofón), Matej Kľúčik (gitara), Matej Maximilián Mikloš (klávesy), Milan Hlinka (bicie) a Radka Rostoková (basgitara), predstavila v novom šate i zopár starších skladieb. Setlist večera doplnilo niekoľko nových hudobných kúskov, ktoré fanúšikovia nájdu na avizovanom debutovom albume na jar tohto roka. Diváci sa na akcii exkluzívne dočkali aj projekcie videoklipu I Feel.

Na mieste činu samozrejme nemohol chýbať režisér Michal Nemtuda, doteraz známy najmä ako úspešný herec. Najnovšie sa mu však zapáčilo i na druhej strane kamery a, ako sa zdá, za kamerou mu to ide rovnako dobre ako pred ňou. Ako prezrádza, od prvého stretnutia sa s Laylou okamžite a presne zhodol na námete videoklipu. „S Kikou sa mi spolupracovalo super, zhodli sa nám názory aj nápady. Točili sme v noci a zime, tým to bolo náročnejšie, no všetko sme stihli,“ pochvaľuje si spoluprácu. Okrem scén v uliciach Viedne zrealizoval i pár ateliérových záberov, na ktorých Layla vyzerá na prvý pohľad ako nahá. Obaja však uisťujú, že v skutočnosti sa žiadne akty nekonali.

Netradičné nakrúcanie, ktoré prebiehalo počas troch nocí, hodnotí pozitívne i Layla. „Bola to naša prvá spolupráca s veľkou pracovnou chémiou. Atmosféra bola taká uvoľnená, že mi ani nevadilo, že mám celkom letný outfit,“ prezrádza speváčka a tanečníčka, ktorá pre veľkú spokojnosť pripravuje s Michalom už teraz ďalší spoločný projekt. Momentálne ju však čakajú ešte dva mesiace strávené v nahrávacom štúdiu a s kapelou v skúšobni.

IMG_7127c_sm

Pilotný singel I Feel napísala Layla spoločne s producentom BillyHollywoodom, spev nahrávala v štúdiu LVGNC v spolupráci s Marekom Rakovickým.

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Michal Petrik Photography