MidnightDubs presents Paleman (UK) & Mc Chunky (UK).

Jesenné pokračovanie párty MidnightDubs sa odohrá v sobotu 21. septembra, už tradične v Nu Spirit Clube. Ako headliner vystúpi jedno z aktuálne najčastejšie skloňovaných mien bassovej hudby, londýsky producent Paleman, o ktorého doprovod sa postará MC Chunky.

Paleman je na scéne relatívne krátko, no jeho hudba na seba vďaka svojej kvalite rýchlo upútala pozornosť množstva fanúšikov uk urban music. Nepopierateľný talent mu otvoril dvere do prestížnych vydavateľstiev ako Swamp81 a Schl Rcrds.

V tvorbe tohto 21 ročného producenta a študenta jazzu sa prelínajú prvky garage, house a techna, možno v nej cítiť aj nádych jazzových a afrických perkusií v elegnatnom súlade s temnými beatmi. Jeho výrazný a nezameniteľný zvuk nás zaujal od prvého dňa.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/926570″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Druhým headlinerom je dvorný MC vydavateľstva Swamp81 – Chunky, ktorý sa predstavil na poslednej minuloročnej akcii MidnightDubs. Spontánnosť jeho prejavu a ľahkosť s akou pracuje s publikom nás nadchla natoľko, že svoje umenie za mikrofónom príde predviesť znovu.

Domácu scénu v b2b sete zastúpi dvojica Bad Mojo a Michael Priest stojaca predovšetkým za známou značkou Hochspannung!. Okrem nich vystúpi aj kompletná MND crew v zložení Ronin, Kepikei, John Doe a Wuuk. O vizualizácie a vjing sa postará M.N..

Line up:
PALEMAN (Swamp81, Schl Rcrds) / UK
MC CHUNKY (Swamp81) / UK
Bad Mojo b2b Michael Priest (Hochspannung!)
Kepikei (Sonic District, Top Billin, Voodoo Village)
Ronin (MND)
John Doe (MND)
Wuuk (MND)

https://soundcloud.com/paleman
https://www.facebook.com/ukchunky
www.swamp81.com
https://soundcloud.com/school-records
https://soundcloud.com/swamp81
https://soundcloud.com/bad-mojo
https://soundcloud.com/michaelpriest
https://www.facebook.com/hochspannung
https://soundcloud.com/kepikei
https://soundcloud.com/ronin_mnd
https://soundcloud.com/johndoemnd

MND plagát

Zdroj: MidnightDubs