[mie] with Kraak & Smaak soundsystem 28. februára v Nu Spirit Clube.

Kraak & Smaak v Bratislave netreba predstavovať, v Nu Spirite už raz zbúrali klub na svojej show v roku 2010. Dnes sú späť na turné s novým albumom Chrome Waves.

timeline kraak&smaak

Holandskí chlapci, ktorí su na kontinuálne stúpajucej krivke, odkedy zažiarili ich debutom Boogie angst. Od ich debutu hrali na masívnych svetových festivaloch od Glastonbury až pod Detroit Movement, EXIT, Sziget a dokonca ste ich mali možnosť vidieť aj na Pohode.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/496988″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“300″ iframe=“false“ /]

Keď v roku 2008 vydali svoj druhý album Plastic People, bol na ňom aj hit Squeeze Me s vtipným videom a vokálom ktorý zaobstaral Ben Westbeech. Len v USA predal vyše 70000 downloadov a zabezpečil kapele vystúpenie v prestížnej show Jimmyho Kimmela a adoračné blogy od mien ako Kanye West, alebo Perez Hilton. O rok neskôr zhrabli spolu s The Ting Tings cenu European Border Breakers Award (EBBA) a vyprodukovali tanečné remixy pre umelcov ako Jamiroquai, Richard Dorfmeister, alebo Fort Knox Five.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/116539949″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“100″ iframe=“false“ /]

Striedajúc najlepšie svetové festivaly a cluby zvučných mien sa Kraak & Smaak tentokrát zastavia v Bratislavskom Nu Spirit Clube už 28. Februára počas jednej zo série už 13násť rokov úspešných klubových večerov – [mie].

Main Stage:
Glaubic & Haberland
KRAAK AND SMAAK Soundsystem (NL)

Basement Stage:
Mishek & C.O.D.E.
Hans & Tasun

Špecíalna edícia lístkov v cene 5€ je už v predpredaji (https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=138334), tak si nezabudnite zabezpečiť svoje miesto na jednom z najlepších februárových žúrov.

https://www.facebook.com/events/410101815791281/

poster kraak&smaak

Zdroj: Nu Spirit