Mighty Sounds 2011: Chystá pestrý program!

Line-up festivalu Mighty Sounds, v poslední dobì doplnìný o headlinery z řad legend ska a punku, je více už nyní nadupaný zajímavými jmény. Kromì Anti-Flag a Pennywise z USA přijedou legendy z Jamajky The Skatalites nebo jejich krajan, král reggae Anthony B.

Kromì toho je ale pro návštìvníky připraven opravu výjimečnì pestrý doprovodný program. Letištì Čápùv Dvùr poskytuje dostatek prostoru pro všechny aktivity, které si návštìvníci festivalu oblíbili, a k tomu letos festival nabídne i spoustu vìcí navíc.

Připravena je exkluzivní Vehicle BMX exhibice, kterou zajistí parta ostřílených hochù. Probìhne i módní přehlídka v režii nekonvenční značky Myobsession, kterou budou předvádìt modelky této značky spolu s modelkami z tetovacího a piercingového studia Hell.

Pro všechny, kdo budou chtít na festivalu tvořit, bude probíhat celá řada workshopù. Jedním z nich bude výroba placek pod vedením skupiny Plackafacka.cz a mnohé zcela jistì nadchne graffiti workshop nazvaný trefnì Mightfitty, který organizuje pražský Graffneck shop. Uskupení Leviathan nabídne možnost zkusit street artovou techniku šablon (stencil). Workshop bude zajišťovat také Afre a jeho bamboo parta, která na ploše areálu festivalu Mighty Sounds staví unikátní bambusové instalace. Rozhovor s Afrem si mùžete přečíst v červencovém vydání Mighty Freezinu (ke stažení na stránkách www.mightysounds.cz od 1. července).

Sportovní vyžití letos uspokojí snad úplnì všechny: bude se konat turnaj ve fotbale, nohejbalu, k dispozici bude také chill-out v podobì minigolfu se třemi jamkami. Všechny body doprovodného programu naleznete na stránkách festivalu, stejnì jako informace o předprodeji. Do konce června lze lístky koupit za 820,- Kč, od 1. července se jejich cena zvyšuje na 890,- Kč.

GRAFFITI WORKSHOP
Mightffti workshop na postavené mobilní desky
sobota 12-16h

Workshop organizuje pražský Graffneck shop, specializovaný obchod na graffiti a street art, jež ve své prodejnì na Praze 7 nabízí mnoho druhù barev sprejových či nátìrových, fix tagovacích či grafických, publikací a vìcí spojených s malováním nejen po ulicích, ale i na plátnech či záchodcích svého oblíbeného baru;) Přijďte si na workshop vyzkoušet rùzné druhy sprejù, trysek a fixù na vyhrazených deskách, vyřezat a nastříknout své šablony nebo vyznat na zeď lásku své čestvé festivalové lásce.. Přítomní renomovaní writers vám na místì poradí s použitím rùzných druhù barev na rùzné materiály.

Graffiti exhibice zkušených writers
sobota 16-17.30h cca

Na mobilní zdi poté probìhne malování rukou zkušených, protřelých pouličních umìlcù, vybraných zástupci Graffneck shopu, při nìmž se mùžete inspirovat technikou malování.


PLACKAFACKA WORKSHOP – Workshop na výrobu placek bude probíhat bìhem celého festivalu od pátku do nedìle pod vedením uskupení PLACKAFACKA.CZ. Bìhem workshopu je možné si přinést svùj design na placku uložený na mediálním zařízení, který vytiskneme a vylisujeme na placku přímo na místì. Dále budou připraveny šanony s již předtištìnými designy, časopisy ze kterých si mùže každý vybrat co by chtìl na placku, či potřeby pro namalování vlastní placky. Přiď si nakreslit svojí placku s logem, nebo nápisem mighty sounds a dostaneš placku zdarma. Vedle workshopu výroby placek budeš mít možnost si také vyzkoušet namalovat svoje graffiti na mobilní zeď pod vedením writers z Graffneck shopu.

NOHEJBAL
Start: 10:00 konec: 20:00
15. 7. 2011 – Turnaj trojic dle pravidel ČNS (zúčastnit se mohou muži a ženy bez vìkového omezení).
16. 7. 2011 – Turnaj dvojic dle pravidel ČNS (zúčastnit se mohou muži a ženy bez vìkového omezení).
17. 7. 2011 – Turnaj trojic dle pravidel ČNS (minimálnì jedna žen v týmu je podmínkou).
Do přihlášky je nutné zadat: Název týmu, den turnaje a kontaktní osobu včetnì spojení
Přihlášky do turnaje zasílejte na email: nohejbal@stopzevling.cz, nejpozdìji do 10. 7. 2011
Startovné za celý team činí 100,- korun.

FOTBAL – Zájemci mohou svùj team 4 + 1 přihlásit již nyní na festondaproduction@seznam.cz. Hrát se bude podle pravidel malého fotbalu, povoleny jsou jak tenisky, tak i kopačky. Hrát se bude 1 x 15 minut o celou řadu hodnotných cen po celé tři dny festivalu. Startovné za celý team činí 200,- korun. K registraci či dotazùm použijte následovné kontakty – festondaproduction@seznam.cz. Telefony: 777 074 505 či 739 562 079

SOLÁRNÍ NABÍJENÍ MOBILÙ U GREENPEACE – Až na letošním Mighty sounds zjistíte, že váš mobilní telefon už je témìř bez energie ,nebo že ve foťáku je ještì spousta místa, ale vaše baterie to už nevydrží, vezmìte přístroj i s nabíječkou a využijte čistou solární energii zcela zdarma. Ekologická organizace Greenpeace nabídne možnost dobíjení mobilních telefonù a baterií s kapacitou přibližnì 120 zásuvek. Vaše přístroje pohlídáme a vrátíme v pořádku a plné energie.

Kromì toho, že si na letošním ročníku Mighty Sounds nabijete u Greenpeace mobil, mùžete se i dozvìdìt, jak se vaří na solárním vařiči a ochutnat, co se na nìm dá uvařit.

Mighty Sounds

Zdroj: Mighty Sounds
Publikoval: Redakcia GREGI.NET