Mighty Sounds odhaľuje kompletný line-up, je nabitý špičkovou žánrovou hudbou!

Festival Mighty Sounds startuje 3. července a nabízí tři dny nabité tím nejlepším z  punku, ska, hardcoru, reggae, rockabilly a dalších žánrů. Jedenáctý ročník akce, která je v celé Evropě proslulá výjimečnou atmosférou, letos mimo jiné přiveze Enter Shikari, Dub Incorporation, Architects nebo legendárního Derricka Morgana.

Line-up festivalu Mighty Sounds, který se opět uskuteční na letišti Čápův dvůr v Táboře, je kompletní. Programu vévodí progresivní hardcore v podání Enter Shikari, skvělí reggae dancehalloví Dub Incorporation, současná jamajská reggae špička Protoje, hardcore klasici Sick Of It All, post-hardcoroví Architects, psychobilly matadoři Batmobile nebo legenda ska a rocksteady Derrick Morgan.

Mighty Sounds 2014_1

Jak už ale u festivalu Mighty Sounds bývá zvykem, vysoce kvalitních interpretů během prvního červencového víkendu vystoupí mnohem více. Kromě živé hudby na čtyřech pódiích se na dalších scénách představí ti nejlepší z žánrových DJs a alternativního divadla, široká bude také nabídka sportovních klání a dalšího doprovodného programu. To vše v harmonii s jedinečnou atmosférou, za kterou do Tábora přijíždí každoročně kolem 12 000 návštěvníků z celé Evropy.

Vstupenka na Mighty Sounds je v tuto chvíli k dostání od 1290,- Kč, na místě bude stát 1490,- Kč. Všechny praktické informace a kompletní line-up je k nalezení na www.mightysounds.cz.

Mighty Sounds_2

MIGHTY SOUNDS 2015, vol. 11:
* ENTER SHIKARI * THE ARCHITECTS * PROTOJE * SICK OF IT ALL * IGNITE * DUBIOZA KOLEKTIV * DERRICK MORGAN * TERROR * DUB INC. * OFF! * BATMOBILE * BOOZE&GLORY * PIPES&PINTS * a mnoho dalších
3. – 5. července 2015
Tábor, letiště Čápův dvůr
oficiální pivo festivalu: Budweiser Budvar
https://www.mightysounds.cz/
https://www.facebook.com/mightysounds
https://twitter.com/MightySounds

Zdroj: Mighty Sounds