Miko z Gladiatoru sa v klipe ocitne na streche domu!

Skupina Gladiator sa po troch rokoch rozhodla nakrútiť videoklip! Filmovú podobu dostala skladba „Ty si tá“, ktorá je predzvesťou pripravovaného nového albumu. V klipe si fanúšičku skupiny zahrala aktuálna Miss Slovensko Kristína Krajčírová!

Helikoptéra a Miko Hladký na streche domu! Tak to bude vyzerať v novom klipe skupiny Gladiator. Všetko má už geniálne premyslené režisér Martin Hudák, ktorý všetky scény vytvorí na počítači. Hudák je majster na technológiu greenscreen virtual backgrounds, s ktorou má úžasné skúsenosti.

„Klip bude príbehom mladého páru. Zaľúbený chalan dá partnerke darček v podobe vystúpenia kapely na streche protiľahlého domu. Výhoda zelených virtuálnych pozadí je, že si všetkých nakrútim individuálne a poskladám to až potom v počítači. Na pľaci tak strávime oveľa menej času ako potom v postprodukcii.“ Opisuje nakrúcanie režisér Martin Hudák.

Klip na skladbu „Ty si tá“ sa nakrúcal jeden deň v Bratislave. Klasická gladiatorská rocková skladba má v sebe veľmi pozitívny náboj a je plná optimizmu a energie.

„Pieseň „Ty si tá“ sa nám zdala tá pravá, aby sme k nej nakrútili klip. Je o vzťahu dvoch ľudí, ktorí sú si navzájom oporou a milujú sa až za hrob. Hudobne bola skladba hotová už dva roky, ale dlho sme hľadali slová. Až sme stretli Milana Hodála, ktorý napísal skvelý text. Pieseň dokonale vystihuje nový album.“ Vysvetľuje líder skupiny Gladiator Miko Hladký.

„Klipy nenakrúcam moc rád, ale už som si za tých 20 rokov zvykol. Naposledy sme točili na pieseň „Hlavu maj hore“. Teraz som naozaj zvedavý, ako bude vyzerať výsledný klip.“ Teší sa bubeník Georgio Babulic.

Do klipu si rockeri pozvali aktuálnu Miss Slovensko Kristínu Krajčírovú. So sympatickými hudobníkmi sa stretla po prvý krát až pri nakrúcaní.

„V klipe hrám dievča, fanúšičku skupiny Gladiator. Môj partner v klipe mi daruje ich koncert. Je to moja prvá skúsenosť s klipom. Som veľmi poctená, že ma chalani zavolali.“ Prezrádza krásna Miss Kristína Krajčírová

Zaľúbeného partnera missky si zahral model Martin Fülöp. Na výsledné filmové dielo sa môžu fanúšikovia tešiť už v polovici októbra.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.