Milan Lasica sa vracia na divadelnú scénu Štúdia L+S! 

Skvelá zábava, intelektuálne zamyslenie sa, výstava o Voskovcovi a Werichovi,  ale aj návrat majstra Milana Lasicu na scénu! To všetko čaká návštevníkov Štúdia L+S v najbližších týždňoch. Diváci sa môžu tešiť aj na vystúpenie famózneho soulového speváka, skladateľa a klaviristu Franka McComba z USA.

Na scénu sa vracia majster Milan Lasica, ktorý sa objaví vo viacerých predstaveniach. Najviac sa teší na vystúpenia v obľúbených silvestrovských predstaveniach. Fanúšikov českého umenia určite poteší, že výstavu „V+W, forbíny života“ s artefaktmi o živote Voskovca a Wericha pre veľký záujem predĺžili do konca roka. Nenechajte si ujsť umenie jedného z najobľúbenejších slovenských divadiel!

Milan-Lasica-a-Emília-Vášáryová-fotoCtiborBachratý-037

Obľúbené Štúdio L+S sľubuje do konca roka festival zábavy a humoru! Diváci sa môžu tešiť na komédie s hviezdnym hereckým obsadením.

„Novinka „Skaza Titaniku“ s excelentnými výkonmi Michala Kubovčíka a Sväťa Malachovského vzbudila obrovský záujem. Dvojica srší nápadmi a vtipom, predstavenia sú beznádejne vypredané. Hrá sa aj v decembri a dúfame, že ešte niekoľko rokov… V decembri sa okrem tohto titulu môžu diváci zabaviť napríklad aj na komédii „Tri grácie z umakartu“ s Kamilou Magálovou, Martou Sládečkovou a Petrou Polnišovou, ale tiež na ďalších úspešných predstaveniach,” teší sa výkonný riaditeľ Štúdia L+S Pavol Danišovič.

A-lacARTe-foto(c)CB36

Výbornou správou je, že sa na divadelné dosky vracia majster Milan Lasica.

„Objaví sa vo viacerých hrách a ako bonus vystúpi aj v obľúbených silvestrovských predstaveniach. Tentoraz spoločne s Emíliou Vášáryovou a Milan Kňažkom v ich „majsterštyku“ „Rybárik kráľovský“,“ vraví Pavol Danišovič.

LISTY-EMILOVI-foto©Ctibor-Bachraty-11

Štúdio L+S však ponúka aj iné druhy umenia. Hudobný večer MUSIC á la cARTe má v novembri okrem skvelej Ľudovej hudby Muzička aj exkluzívneho hosťa z USA.

„V novembri privítame soulového speváka, skladateľa a klaviristu Franka McComba. Má na konte 8 albumov, ale aj spoluprácu s takými menami ako sú Stevie Wonder, Prince, alebo Chaka Khan. Decembrové vydanie MUSIC á la cARTe bude zas v réžii troch dám z rôznych žánrov. S triom v zostave Rózsa – Valihora – Vizváry si zaspievajú Jana Adevská, Zuzana Mikulcová a Jana Kocianová,“ dodáva moderátor večerov Pavol Danišovič.

SKAZA-TITANIKU-foto_(c)Ctibor-Bachraty-04

V prvej polovici novembra Štúdio L+S ponúklo návštevníkom unikátny Festival českého divadla, ktorý sa stretol s obrovským úspechom. Pre fanúšikov českého umenia máme výbornú správu.

„Súčasťou Festivalu českého divadla bola aj výstava „V+W, forbíny života“, ktorá vyvolala veľký záujem. Po dohode s majiteľmi výstavu preto predlžujeme do konca roka, takže priaznivci dvojice Voskovec a Werich si ešte stále môžu pozrieť mnohé doteraz nezverejnené fotografie a fakty z ich života,“ uzatvára Pavol Danišovič.

Viac informácií o programe Štúdia L+S nájdete na: https://www.studios.sk/uvod. Vstupenky na predstavenia si môžete kúpiť na www.predpredaj.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Ctibor Bachratý