Milos má vonku svoju Time To Beat EP.

Je to už viac ako 4 roky, čo zakladateľ vydavateľstva Leporelo. zameraného na underground house & techno music Milos vydal na vlasnej značke sólovú EP.

Bolo to presne 6. júla 2009 kedy ešte žil a pôsobil v Los Angeles a kedy mu tu vyšla jeho From BA To LA EP. Teraz je august 2013 a Milosovi vyšla Time To Beat EP.Na Time To Beat EP nájdete okrem orignálu skladby aj viacero remixov, o všetky sa postarali slovenskí producenti. Ten najenergickejší má na starosti trio Sensoreal, miernym downtempovým smerom, nie bežným pre tento label sa vydal producent žijúci v Írsku Richard Scholtz a svoje klasické temnejšie minimal techno prinášajú Damolh33.

photo by www.facebook.com/MartinHaburajPhotographer

Milosova Time To Beat EP je zároveň aj 20. počinom v katalógu vydavateľstva Leporelo. takže aj je čo oslavovať. Najbližšia možnosť bude už 13. septembra, kedy sa v bratislavskom Nu Spirit Clube bude konať Leporelo_FM Party a na ktorej Milos zo svojej Time To Beat EP určite zahrá.

lep020.indd

Time To Beat EP vyšla oficiálne 27. augusta od kedy si ju môžete exkluzívne kúpiť v najväčšom online shope s elektronickou hudobu Beatport a od 10. septembra už bude k dispozícií aj v shopoch ako iTunes, Amazon, Juno a ďalších.

Zdroj: Leporelo