Mind Vortex po prvý krát na Slovensku!

Anglické drum and basové duo MIND VORTEX žne od podpisu exkluzívnej zmluvy s vydavateľstvom RAM jeden úspech za druhým. Vôbec po prvý krát sa predstaví na Slovensku v bratislavskom Subclube už v sobotu 11.5.!

Od podpisu exkluzívneho kontraktu s vydavateľstvom RAM, ktorého šéfom nie je nikto iný ako legendárny DJ Andy C, žne anglické duo MIND VORTEX jeden úspech za druhým. Ich debutové single Now it’s Time a Hotbox vystrelili priamo na prvú priečku v BBC 1xtra’s DnB Chart. Na prvom mieste najpredávanejších dnb trackov na Beatporte sa udržali vyše troch týždňov. Nijako nezaostali ani ďalšie vydané tracky, či remixy pre značky Sony, alebo Hospital.

Vďaka svojim explozívnym vystúpeniam, nadupanej produkcii a podpore top svetových DJov sú extrémne vyťažený. Dostať ich v súčasnosti na lineup je takmer nemozné.

Preto neváhaj a príď sa 11.5. vyskákať do Subclubu na to najlepšie, čo vzišlo nielen z vydavateľstva RAM. Viac info o akcii a súťaže o voľne vstupy na facebookovej stánke: https://on.fb.me/14IGLAg.

Zdroj: Silwer