Miriam Kaiser vydáva debutový album Deň dňu!

Už tento týždeň vychádza debutový album Deň dňu slovenskej skladateľky, huslistky a speváčky Miriam Kaiser, ktorý bude osviežením nielen na leto.

Meno Miriam Kaiser už poslucháči poznajú vďaka úspešnej skladbe Premenená, ktorá vyšla v roku 2010 na jej prvom EP Isté veci a ktorú hrali aj rádiá Slovensko a Regina.

Miriam Kaiser

Prvý album predstavuje posun v jej hudobnej tvorbe. V jedenástich skladbách sa snúbi autorkina láska ku klasickej hudbe s odvahou experimentovať s jemnou elektronikou a s rôznym žánrovým vyjadrením. Štýlom stále popový album, vkusne dotvorený originálnymi sláčikovými aranžmánmi, osloví širšie spektrum poslucháčov.

Kompaktnej podobe albumu výrazne pomohla i spolupráca s profesionálnymi hudobníkmi a aranžérmi Milanom Adamcom, Andrejom Hruškom, členmi orchestrov Slovenského národného divadla, Slovenskej filharmónie a s ďalšími hosťami.

Nové CD plné pestrej a kvalitnej hudby vyjde 20. júna a bude dostupné v predajných sieťach, ale aj cez internetové prehrávače Deezer, Spotify a iTunes. Tiež si ho budete môcť objednať na webovej stránke www.miriamkaiser.sk.

Miriam Kaiser môžete uvidieť aj na niekoľkých letných koncertoch a festivaloch v Bratislave a na ďalších miestach na Slovensku. Termíny koncertov, ukážky piesní, videá a všetky ďalšie informácie nájdete na jej oficiálnej webovej stránke www.miriamkaiser.sk.

Banner s datumom vydania

Zdroj: Miriam Kaiser