Mladá a talentovaná Slovenka LIIA vydala svoje prvé EP CLOSURE

Talentovaná dvadsaťročná speváčka a skladateľka LIIA (vlastným menom Lili Rybová) pochádza z Bratislavy a hudbe sa venuje od svojich pätnástich rokov.  Jej tvorba predstavuje originálny zvuk, v ktorom sa dokonale prelínajú jemné vokály a emocionálna hĺbka R&B s pulzujúcou energiou drum’n‘ bassu a chytľavými groovami tech housu, ale nebojí sa experimentovať aj s inými žánrami. Jej prvou úspešnou skladbou bola Airplane mode, ktorú nahrala v júli 2023 so slovenským producentom Pristage.

Minulý týždeň vydala singlovú novinku Purpose, ktorá predznamenala jej prvý rozsiahlejší EP projekt s názvom Closure. Emotívne nabité päťskladbové EP mladej slovenskej speváčky vás prevedie piatimi fázami smútku – popieranie, hnev, zjednávanie, depresia a prijatie, prostredníctvom palety jedinečných  hudobných štýlov. Skúma v ňom hlboké emócie spojené so stratou a uzatváraním kapitol v jej živote. Closure nie je len hudobným albumom, ale aj umeleckým dielom, ktoré rozoberá univerzálne ľudské emócie a ponúka cestu uzdravenia.Closure je pre mňa viac ako len EP, je to moje prvé bábo a som nesmierne šťastná, že som ho mohla pokrstit práve na festivale ŽVF v Pezinku pred celou komunitou hudobníkov a všetkých, čo sa na ňom podieľali. Dúfam, že si každý nájde ten svoj Closure pri počúvaní aspoň jedného tracku!“, vyjadrila sa speváčka LIIA.

Hudobné videoklipy k albumu, v ktorých sa objavujú aj tanečníci zo Street Dance Academy, vytvoril Lukáš Jurečko. Vizuálne stvárňujú spektrum emócií, a to pomocou reprezentatívnych farieb: žltej, červenej, fialovej, modrej a bielej. Producentom celého projektu je Maxx Miklos.

Zoznam trackov na EP Closure:
MINDSET (Pop/EDM) 
READY (Hyperpop)
MEANING (Dnb)
PURPOSE (Techhouse)
INCTLR (2step) 

Vypočujte si celé EP Closure na digitálnych platformách: https://liiamusic.lnk.to/

TS