Mnemic (DK), Hatesphere (DK), Sybreed (DK), Dyscarnate (DK), Macheta (CZ) v Randal clube!

Páchateľ sa vracia na miesto činu! …aj tak by sa dala charakterizovať akcia, ktorú sme pre všetkých fanúšikov kvalitnej metalovej hudby nachystali na začiatok októbra.

Takmer presne po roku sa do Bratislavy vracajú dánsky predstavitelia progresívnej metalovej moderny MNEMIC, aby pri príležitosti desiateho výročia vzniku kapely publiku predstavili svoj najnovší, v poradí piaty album „Mnemesis“. Rovnako ako predchádzajúce albumy z diskografie MNEMIC, aj ich novinka zožala kladné ohlasy u kritikov a fanúšikov na celom svete. Niet sa čomu diviť, chalani v štúdiu spolupracujú so špičkami vo svojom obore ako napríklad s CHRISTIANOM OLDE WOLBERSOM (ex-FEAR FACTORY, ARKEA) alebo s producentom TUE MADSENOM, ktorý má vo svojom portfóliu mená ako SICK OF IT ALL, AUGUST BURNS RED, SUICIDE SILENCE, THE HAUNTED alebo aj s bratislavskou formáciou RUST 2 DUST, ktorým minulý november pokrstil ich spoločné dielo a hudobným hosťom na tejto oslave boli práve MNEMIC. Ich energické vystúpenia sú vyhľadávané a medzi „tourdates“ si píšu také zastávky ako ROSKILDE festival a turné po boku MACHINE HEAD, MESHUGGAH alebo METALLICA.

Na turné si tento krát zobrali kolegov z Dánska, thrashový HATESPHERE, ktorí takisto nie sú žiadnymi nováčikmi a poslucháčom terorizujú ušné bubienky už od roku 1998.  Okrem spoločných koreňov s MNEMIC, obe kapely spája spolupráca s TUE MADSENOM, ktorý sa aj v tomto prípade postaral o zabijácky sound nahrávok a samozrejme nespočet spoločných vystúpení po festival a kluboch na celom svete v spoločnosti špičiek v rámci ťažkého kovu.

Švajčiarsko budú reprezentovať industrial-gothic SYBREED a z britských ostrovov sa na nás vyrúti deathcoreový masaker v podobe DYSCARNATE.

Päticu účinkujúcich doplnia susedia z Čiech – MACHETA so svojím našlapaným hard core.

Ak máte radi poriadne decibely a žiadna z odnoži ťažkého kovu Vám nie je cudzia, tak tento večer je venovaný práve Vám!

Vstupenky v predpredaji kúpite v celej sieti EVENTIM.SK za 14,- EUR. Cena vstupenky na mieste je 18,-EUR.

MNEMIC (DK)
HATESPHERE (DK)
SYBREED (CH)
DYSCARNATE (UK)
MACHETA (CZ)
11.10.2012 RANDAL CLUB, BRATISLAVA

Zdroj: Publique