Mobilee Rooftop World Tour zavítá tuto neděli na pražský Vítkov s Ray Okparou a And.ID Live!

Neděle se blíží a s ní i premiérová zastávka prestižního světového labelu Mobilee a jeho konceptu Rooftop parties v ČR, na kterém se představí přední zástupci tohoto vydavatelství Ray Okpara, And.ID live! a domácí support Subgate, Kuba Kubíček, TGT a Deff. Přinášíme vám poslední důležité informace o nedělním eventu včetně časového line-upu.

Koncept Mobilee Rooftop eventů se koná tradičně každoročně v rámci Sónar festivalu v Barceloně a pro letošní rok se rozhodl tento label vyrazit na celosvětové turné. Mezi městy, které navštíví je například Beirut, Varšava, Los Angeles nebo australské Syndey. Jednou ze zastávek bude také hlavní město České republiky, kam zavítá v našich končinách dobře známý Ray Okpara, který zazářil například na nedávném festivalu B. My  Lake a v live vysotupení se premiérově v ČR představí  And.ID. O domácí support se postará čtveřice  Subgate, Kuba Kubíček, TGT a Deff.

Časový line-up:

DOORS OPEN: 13:00
14:00 – 17:00 Kuba Kubíček & Deff
17:00 – 20:00 Ray Okpara
20:00 – 21:00 And.ID LIVE
21:00 – end   Subgate & TGT

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK: Vstupenky si můžete stále zakoupit na https://goout.cz/cs/listky/mobilee-rooftop-ray-okpara+and-id+dalsi/rqo/ a také na https://www.residentadvisor.net/event.aspx?864956 .

Kompletní informace o akci naleznete na https://www.facebook.com/events/1577320639237367/

Mobilee_RooftopTour_Poster_cz-1

Zdroj: Subgate