MODERAT v Pražskej Lucerne už 16. Júna 2016!

Moderat! Videl som ich na Pohode. Videl som samostatne Apparat aj Modeselektor, ale keď je niekto z nich poblíž, hneď zbystrým zmysli! A už viem čo budem robiť 16. Júna 2016. Pôjdem do země bratrů Čechů a ich hlavního města Pražskího aby som si tam naživo vychutnal koncert Moderat!

Moderat! Je trojčlenná Berlínska elektronická kapela ktorá vznikla zlúčením kapiel Modeselektor (Gernot Bronsert a Sebastian Szary) a Apparat (Sascha Ring). Stretli sa v roku 2002 aby spolu nahrali EP Auf Kosten der Gesundheit. Potom nastal odklon a každý si riešil vlastné projekty, aby po šiestich rokoch nastal reštart v podobe tour s Rediohead.

moderat-new-album-iii-3

V roku 2009 sa znovu dávajú dokopy aby vydali prepracovanejší album Moderat. V 2013 nasledoval album ll a teraz nedávno 1. Apríla im vyšiel čerstvý album lll., ktorý je prepojením temnoty s kryštálovo čistým electronickým soulom. Kto si ich ide, má album už asi napočúvaný ale ak si ich ešte nepočul, môžes si ich dať LIVE spomínaného 16. Júna vo Velkom sále Pražskej Lucerny.

moderat-are-back-with-a-new-album-and-were-bringing-them-to-the-uk-1452697065

Moderat! + Moderat! + Moderat! = lll

Vstupenky:
GoOut.cz: https://bit.ly/1Vrbxpl
Ticketpro: https://bit.ly/1WBPJWu

Napísal: Michal Dzubina