Moja Reč, Strapo, Boy Wonder, Tono S, B-Complex a L Plus na benefičnej akcii  v Čadci.

Dňa 30.6.2016 (štvrtok) sa uskutoční v Čadci benefičná akcia Hudbou k DETSKÝM snom (HKDS). Koncerty prebehnú pod holým nebom na dvore za Zion clubom i v priestore samotného clubu. Súčasťou programu  je vystúpenie umelcov ako Moja reč, Strapo, Boy Wonder, Tono S, B-Complex a L Plus.

Od roku 2007, kedy vznikol projekt HKDS pod záštitou občianskeho združenia One Blood, sa  vďaka vám ľuďom, vďaka mnohým umelcom i vďaka dobrovoľníkom na akcii podarilo zmeniť veľa vecí, za čo vám všetkým patrí obrovský rešpekt a úcta.

Stručne zhrnieme, že z tohtoročnej akcie chcú organizátori zakúpiť kyslíkový koncentrátor pre chlapca z Handlovej, ktorý má detskú mozgovú obrnu. Sprievodnou myšlienkou festivalu je vyhradenie sa voči akémukoľvek prejavu xenofóbie a prihlásenie sa k humanizmu.  Na akcii aktívne spolupracujeme s portálom dakujeme.sme.sk.

Celý projekt nájdete na tomto webovom odkaze: https://zionclub.sk/index.php/news/item/211-projekt-hudbou-k-detskym-snom-30-juna-2016

Organizátori sa držia filozofie, že pre poskytnutie pomoci by nemala hrať úlohu geografická, národná, kultúrna, sociálna alebo akákoľvek príslušnosť, ale malo by sa brať do úvahy, či človek pomoc potrebuje a či mu ju vieme poskytnúť.

Lístky na festival sú dostupné v predpredaji, zakúpiť si ich môžete priamo v Zion clube v Čadci. Všetky potrebné informácie i samotný projekt nájdete na stránke www.zionclub.sk.

Poster_color_web

Zdroj: Zion club