Monika Bagárová odhalila svoju druhu tvár!

Oslnivé úsmevy, bezchybný image a profesionálne vystupovanie – tak vyzerá život v žiari reflektorov. Keď zhasnú, ilúzia sa rozplynie a zo superstar sa stávajú obyčajné dievčatá.

Netúžia po drahých šatách, ani zástupoch ctiteľov, ale po každodenných chvíľach šťastia v spoločnosti najbližších. Také okamihy nie sú cudzie ani speváčke Monike Bagárovej, ktorá o tom, ako to chodí v šoubiznise, nakrútila klip Let Me Love U.

Dej nového klipu Moniky Bagárovej je plný kontrastov, ktoré so sebou dvojitý život celebrity prináša. Zábery, v ktorých speváčka tancuje obliehaná sexi tanečníkmi, striedajú čiernobiele spomienky na okamihy prežité vo dvojici. Symbolický je i dátum zverejnenia nového videa, 14. februára v deň sviatku svätého Valentína.

Let Me Love U rozpráva príbeh obyčajného dievčaťa, túžiaceho po skutočnej láske a priateľstve, ktoré i keď sa cíti smutne a osamelo, musí predstierať, že je sexi a v pohode, pretože je profesionálka,“ opisuje Monika, ktorá sa kvôli premiére klipu vrátila o pár dní skôr zo svojej cesty do New Yorku.

„Klip má síce premiéru na Valentína, ale nie je to žiadna lovestory s happyendom. Je o búrlivom rozchode, ktorý je o to bolestnejší, že mojím bývalým priateľom je jeden
z tanečníkov, s ktorým musím ostať napriek rozchodu v kontakte a tváriť sa kvôli nakrúcaniu, že všetko je v poriadku, i keď to nie je pravda,“
hovorí Monika, a netají, že inšpiráciou jej nebol len jej osobný život, ale aj Beyoncé a jej pieseň If I Were a Boy.

„Páči sa mi, ako dokázala v pár minútach vystihnúť rozdielnosť dvoch svetov, a chcela som sa pokúsiť o to isté,“ dodáva speváčka. Tá, rovnako ako jej americký vzor, stvárnila v klipe hlavnú rolu. Jej priateľa si zahral Johnny Perfekto, tanečník  a spolumajiteľ bratislavskej tanečnej školy Hip Hop Fakulta, ktorej tanečníci spolupracovali s takými hviezdami, ako sú Black Eyed Peace, Jay-Z, Snoop Dogg či Kanye West.

O choreografiu sa postarala druhá výrazná osobnosť Hip Hop Fakulty, tanečníčka a choreografka Lady Mel a o styling Monikin dvorný stylista Lukáš Macháček. Do režisérskeho kresla si sadol Michal Kunes Kováč, ktorý má na svedomí videá k Rytmusovej piesni AKM, Tininmu hitu Si Sám alebo spoločnému duetu oboch interpretov Musíš mať nádej. Hudobná produkcia i postprodukcia je dielom slovenského producentského dua Martin Šrámek a Andrej Hruška z bratislavského štúdia Littlebeat, ktoré stojí za medzinárodným úspechom Celeste Buckingham.

Zdroj: Agentúra SLAVICA, s.r.o.