Monika Bagárová: Zbalil ju Igor Kmeťo – Láska, hudba, párty!

Dlhoroční kamaráti, speváci Monika Bagárová a Igor Kmeťo ml. sú novou zamilovanou dvojicou slovensko – českého šoubiznisu!

Z krásnej českej speváčky a slovenského speváka, hudobníka a producenta sa stal zaľúbený pár na jeden deň pred kamerami počas nakrúcania videoklipu k ich spoločnému novému duetu „Skús zabudnúť“.

Dlhoročných kamarátov Igora Kmeťa ml. a Moniku Bagárovú spojila do jedného štúdia spoločná skladba s názvom „Skús zabudnúť“,ktorú Igor písal s úmyslom vytvoriť z nej duet. Výsledkom je jeho prvá singlová spolupráca s éterickou Monikou Bagárovou, ktorá v českých šoubiznisových vodách boduje stále viac nielen speváckym nadaním ale i svojou krásou a charizmou. Spoluprácu s Monikou sme plánovali už dlhšie, ale čakali sme na tú najvhodnejšiu skladbu, ktorá sa nám bude páčiť,“ rozpráva Igor. Napokon obom najviac učarovala „Skús zabudnúť“, a tak Monika pricestovala z Brna do Bratislavy a ďalšia vydarená slovensko-česká spolupráca sa mohla začať. Jej výsledok si napokon jednohlasne pochvaľujú obaja – ženská polovička dvojice, ktorá je v skutočnosti momentálne šťastne nezadaná i jej mužský kolega, ktorý je naopak dlhodobo a šťastne zadaný.

mb1_foto_lukas vrtilek

Keďže spoločná pieseň má zamilovaný text, dostala i vizuál vo forme romantického videa. Počas nahrávania duetu, ktorého text i hudbu má na svedomí Igor, sa obaja interpreti rozhodli zahrať si na nakrúcaní videoklipu pred kamerami zamilovaný pár. Pieseň je o osude, v ktorom sme sa stretli a nikto z nás by nečakal, že to bude práve on alebo ona, s ktorou zažijem krásne chvíle života,“ vysvetľuje Igor tému skladby i dôvod, pre ktorý sa rozhodol neobsadiť do hlavných úloh hercov. Napokon prevzal i rolu režiséra videoklipu a funkciu hlavného kameramana zveril Ján „DoubleJ“ Jančok,s ktorým sformoval svoj námet do finálnej podoby. „Práca s Igorom v štúdiu bola veľmi príjemná,“ hodnotí spoločné chvíle v štúdiu Monika. „Preto som sa potešila, keď som zistila, že ideme nakrúcať aj videoklip. Užili sme si veľa zábavy!“ dodáva.

mb feat ik_by miroslav sedliacik

Obaja umelci v týchto dňoch dokončujú svoje sólové albumy. Ako prvá by ten svoj mala predstaviť už čoskoro Monika. Igorovi fanúšikovia sa novej dosky taktiež dočkajú ešte tento rok. Jeho súčasťou bude iste i spomínaný duet.

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Lukáš Vrtílek, archív Igor Kmeťo, Miroslav Sedliačik