Monkey Business oslávi vo Fléde 14. narodeniny, hosťom bude Rytmus a Mucha.

Monkey Business oslaví na 27.3. na Flédě čtrnácté narozeniny. Diváci se mohou těšit i na spoustu zajímavých hostů. Svoji účast již potvrdili RytmusMuchaRoman Dragoun. Přestože v kapele hraje sedm členů, jejich uskupení se za ta léta zásadně nezměnilo.

O tom, že se ubírají správnou cestou, může svědčit celkem čtrnáct cen Akademie populární hudby Anděl a neutuchající zájem věrného publika.

Letošní turné nese název: „Vyznavači dobrých mrvů“ a bylo odstartováno novým klipem k „My Day Is A Russian Play“, ve kterém účinkuje známá kultovní dvojice Thomas a Ruhller. Letošní koncertní šňůra má jarní i podzimní část a je věnována tomu nejlepšímu, co kapela za svou historii vytvořila, zejména skladbám z jejich dosud posledního, sedmého alba „Happiness Of Postmodern Age“.

Premiérovým překvapením bude uvedení zrecyklované verze skladby „Intercooler“, kde kapela přenese princip recyklace do hudební hříčky.

Speciálním hostem turné bude formace Recyklas – čtveřice bubeníků, kteří překvapí originální bubenickou show na barevné kontejnery pro tříděný odpad a další recyklované nástroje.

O after party se postará Michael Viktořík aka DJ Vrtulník.

Monkey Business
27. března 2014 od 20:00
Fléda, Brno
Vstupné předprodej 340 Kč / na místě 380 Kč
Fcb event.: www.facebook.com/events/342003635942231/

monkeybus

Zdroj: Fléda