Moody prináša slovinského favorita Carla Coxa do Radosti.

Prvá májová sobota bude plná kvalitnej elektronickej hudby. Moody počas dňa hosťuje dennú párty na lodi, na Rakúskom jazere Neusiedl am See neďaleko Bratislavy.

Na akciu, ktorá sa koná počas majstrovstiev sveta v surfovaní, s názvom Party Dampfer sa postarali o kvalitný lineup. Philipp Straub, Denes Toth a André Tribale zahrajú počas dvoch trojhodinových plavieb na jazere.

Po skončení boat párty sa Moody presúva do Bratislavy, kde pripravili ozaj silný medzinárodný llineup. Do Radosti zavítajú úspešní producenti zo Slovinska: Tomy DeClerque a Alexander Madness! Tomy DeClerque, okrem toho, že mixoval a mastroval aj napríklad UMEKov album Responding to Dynamic, sám vydáva na najvačších techno značkách, ako sú Carl Coxovo vydavateľstvo Intec Digital, taliansky label Phobiq pod vedením Sasha Carassiho, alebo značka techno kráľovnej Monika Kruse: Terminal M Records. Alexander Madness vydaváva na značkách ako BluFin Records, 1605 – MUSIC THERAPY či Bush Records.

Podporu im bude robiť Denes Toth, ktorý sa čerstvo podpísal pod liverpoolsku značku vedenú YOUSEFom: Circus Recordings, no poznať ho môžte ako rezidenta východného epicentra kultúry: Tabačka Kulturfabrik, a je zároveň hnacím motorom značky Moody.

Za kvalitný warm up bude tentokrát zodpovedný Bratislavčan FUNEZ – ktorého môžte poznať z úspešnej párty série NO IDENTITY.

…a to stále nie je všetko: na afterparty sa predstaví Kolumbijčan Sebastian Paiza, takže kvalitnej hudby bude dost až do obeda!

Moody @ Party Dampfer: https://www.facebook.com/events/554910671347527/
Moody x Tomy DeClerque: https://www.facebook.com/events/892811967526683/
Radosť Afterhours: https://www.facebook.com/events/1490660024309376/

Zdroj: Denes Toth