MOON:SHERRY: 14. marca v Prahe!

Sobotní program paláce Akropolis, bude kromě hlavního programu na velkém sále, kde probíhají koncerty v rámci festivalu Žižkovská noc, hostit i taneční akci s názvem MOON:SHERRY. Těšte se tedy na aktuální house music v mnoha jejích podobách s live projekty a dalšími Djs.

Pokud budete v sobotu 14.3.2015 brázdit velmi rozsáhlý multikulturní festival Žižkovská noc a Vaše kroky povedou i do paláce Akropolis, rozhodně zůstaňte i na noc. Akropolis má na hlavním sále program již od 17.té hodiny, ale ty pravé taneční lahůdky se rozezní až po 22.hodině. Je to tedy program pro dospělé!

Na Malé scéně Vás budou svými live sety a Djskými sety roztancovávat skvělý hosté. Těšte se na, světoznámého čecháčka, který se svou show brázdí celou Evropu a dokonce i Mexiko a který Vás svým live setem v doprovodu skvělých perkusionistů a hudebníků z elektronické kapely U-Prag naladí na ideální house vlnu. Dj Slater, jenž je i zakladatelem světoznámého vydavatelství Tribal Vision se představí ve svém live setu plného aktuální a hlavně vlastní tvorby.

slater a u-prag

Dalším live vystoupením bude mezinárodní Dj projekt 4Become1, za kterým se aktuálně skrývá Dj Ketan se svými hudebníky, kterými jsou hostující perkusionisti a hlavně běloruský hudební mág Bohdan Skibinskyy, který se svým klarinetem, flétnou a samplery staví každé jejich společné vystoupení do naprosto jiných dimenzí.

Dalším hostem, který nebude v Akropolis hostovat poprvé, je jedna polovina dua Dora Djs, kterým je Dj Dolph, jenž je dobře známý hlavně na pražské music pubové scéně a který si kromě jiného na akci vystřihne svůj speciální deep-narozeninový set. Všichni mu přejeme hodně štěstí!

Naopak svou naprostou premiéru si v Akropolis odbydou poslední hosté večírku, kterými jsou deepové duo J.V.Matty a Nepallos. Východočeští rodáci Vás jistě překvapí svým vytříbeným vkusem.

ketan_freedbar

Pro doplnění uvádíme, že na Divadelním baru bude vše zlomené. Těšte se na večírek s názvem Sonic Journey a na matadory naší dnb scény v podobě Babe LN, Ghonzalese a jejich hostů.

Hlavní sál bude, jak jsme již psali, jako jedna z hlavních scén festivalu Žižkovská noc a již od 17.hodin na ní vystoupí kapely IMODIUM, INSANIA, PRVNÍ HOŘE, PLUS MÍNUS, JUST FOR BEING.

Více informací na stránkách paláce Akropolis a na https://www.facebook.com/events/332056273662346/

moon-sherry-14.3.2015

Zdroj: MOON:SHERRY