MOon:Sherry opäť v paláci Akropolis!

House music v mnoha jejích podobách, trocha jazzu, soulu a swingu, live hudebníci, krásné slečny, skvělý bar s ještě lepší obsluhou, příjemně naladěná hladina zvuku, hutné bassy? Ano, to vše je pravidelný večírek Moon:Sherry, který se v sobotu opět koná v pražském paláci Akropolis.

Pokud jste měli štěstí a navštívili premiérový díl této akce, určitě si pamatujete na onu skvělou atmosféru celého večera a nemožnost projít z místa na místo. A především jak jste nechtěli po šesté hodině ranní pustit dje od „válu“. Věříme, že díl, který bude následovat v tuto sobotu, bude obdobný a hudebně ještě atraktivnější.

Na akci bude vše opět v režii Vychytane.cz DJs, kteří Vás budou svými dj sety bavit do pozdních ranních hodin. DJ J.V.Matty a jeho kolega Nepallos, kteří budou celý večírek uzavírat, mají pro Vás nachystaný energický set, který na pomezí deep a tech house music představí jejich pohled na dnešní taneční scénu. Naopak DJ Dolph, polovina dua Dora, celý večírek otevře ryzím deep housem a již od samého začátku bude tedy atmosféra v klubu nadmíru příjemná. Mezi těmito skvělými umělci se představí live act 4BeCome1, za kterým se aktuálně skrývá pražský Dj Ketan a jeho kolegové, v podobě živých hudebníků, kterými jsou např. běloruský hudební mág Bohdan Skibinskyy a hostující perkusionisti, bubeníci a další profesionálové.

Budete velmi rádi, pokud MOon:Sherry navštívíte.

Akce: Moon:Sherry
Místo: palác Akropolis
Datum: 9.5.2015
Start/End: 22:30 – 05:00
Entry: 60,-
Djs: 4BeCome1 – live, J.V.Matty, Nepallos, Dolph,

Chcete vědět více o jednotlivých účinkujících? www.booking.vychytane.cz.
Nebo se chcete podívat, jak to na premiérovém MOonu vypadalo?
Událost: https://www.facebook.com/events/360691384137174/

MOON-SHERRY-vol2

Zdroj: Moon:Sherry