MotoSurf Svetový pohár prichádza k nám, do stredu Európy.

Sezónu otvorili preteky v Mexiku. Teraz sa séria MotoSurf Svetový pohár vracia do Európy. Druhé preteky sezóny sa odohrajú priamo na Slovensku. Zlaté Piesky sú tá správna lokalita.

Zlaté Piesky v Bratislave budú hostiť Svetový pohár série MotoSurf po prvýkrát. Jedna z najpopulárnejších slovenských lokalít pre vodné športy a aktivity je už pripravená na ďalší zápis do svojej kroniky top udalostí, motorizované dosky odskúšajú vodnú hladinu Zlatých Pieskov už za pár dní!

JetSurf_1

Víkend 29. – 30. júla sa bude niesť v duchu ďalších súbojov, rozhodne nie za sucha. Jakub Kornfeil, svetový šampión motosurfingu z roku 2015, prichádza na Slovensko a pokúsi sa obhájiť svoje líderstvo v disciplíne po úspechu v mexickom Cancúne. Jeho súpermi a zároveň kolegami, ktorí sa tiež umiestnili na stupienkoch na pretekoch v Mexiku, sú českí jazdci Lukáš Záhorský a Ivo Strouhal.

Slovenské preteky budú však výzvou aj pre Jana Charouza, mexického stíhača, ktorému chýbalo šťastie. Takúto top zostavu doplnia domáci jazdci, ktorí môžu priniesť nečakané prekvapenia. Slovák Sebastian Kubinec sa určite bude snažiť o maximálne umiestnenie pre slovenský JetSurf Club. Známy pilot leteckej série Red Bull Air Race a JetSuf Factory ambasádor v jednom, Martin Šonka, príde ukázať svoje schopnosti a zabojovať o desiatku. Celkovú zostavu a zdravú súťaživosť doplní aj niekoľkonásobný svetový víťaz Flavien Neyertz z Monaka, ktorý sa pretekov zúčastní prvý raz túto sezónu.

JetSurf_4

Takúto hviezdnu promenádu na JetSurfoch v akcii na svetovej úrovni si nenechajte ani vy ujsť už 29teho a 30teho júla 2016 na Zlatých Pieskoch v Bratislave.

Zdroj: Black Apple s.r.o.