Musica De Luxe: Najletnejšiu muziku v hre donesie do Nu Spiritu Shantisan.

Aj vám sa sníva o slnkom zaliatej Copacabane a Riu? V hlave sa ozýva sa to najtanečnejšie latino a chcete utiecť z upršanej Bratislavy niekam, kde je skutočné leto? Ak sa ani vy nedostanete dovolenku, nezúfajte a dajte si tú pravú brazílsku atmosféru v Nu Spirit Clube už túto sobotu!

Pravidelná akcia Musica De Luxe patrí medzi tie programové klenoty Nu Spiritu, ktoré sa neoplatí vymeškať. Rokmi aj publikom overený rakúsky DJ a producent Shantisan je s touto akciou spojený už od jej začiatkov v menšom Nu Spirit Bare. Po dlhšej odmlke sa vracia späť predstaviť vám, čo je nové v afrobeate a brazílskych rytmoch aj ktoré songy si potrebujete pripomenúť. Supportu na hornom stagei sa zhostia nemenej ostrieľaní DJi Gonzo a Kinet. Mono/stereo stage bude patriť známej dvojke Stereodisco v zložení Mishek a Jenal. Ich 5-hodinový b2b set nenechá chladným nikoho, kto zavíta na spodný floor.

Celý tento brazílsky karneval máte vďaka summer mode do polnoci zadarmo a potom sa pridáte k partii len za 3€. Samozrejmosťou je fajčiarsky a nefajčiarsky floor, sedenie vonku v pasáži a klimatizované prostredie. A aby sa vám oplatilo prísť o čosi skôr, na baroch vás až do 00:00 čakajú drinky v cenách happy hours.

BOOGIE FUNK STAGE:
22:00 – 01:00   Gonzo
01:00 – 03:00   Shantisan
03:00 – END   Kinet

MONO/STEREO STAGE:
00:00 – 05:00   Stereodisco

GATE OPEN AT 10PM | FREE ENTRY & HAPPY HOURS TILL MIDNIGHT
https://www.facebook.com/events/936536309696697/

poster_musica de luxe_NSC_9.8.2014

Zdroj: Nu Spirit