Muzikálové hity v jazzovom šate: Broadway a West End na Symfónii umenia

Milovníci jazzu, pripravte sa na skutočnú lahôdku! V rámci medzinárodného multižánrového festivalu Symfónia umenia sa uskutoční 6. septembra koncert s názvom „Broadway & West End meet Jazz“. Tento očarujúci večer sa odohrá v historickej Pradiarni 1900 (Bratislava) a prinesie to najlepšie z muzikálového sveta v jedinečných jazzových aranžmánoch v podaní svetových muzikálových hviezd!

Známe muzikálové hity, ktoré máte radi, zaznejú v úplne novom šate. Na pódiu sa predstavia hviezdy z newyorského Broadway a londýnskeho West Endu – Christian Mark Gibbs, Kimberly Marable, Nadim Naaman a Elesha Paul Moses. Týchto skvelých umelcov bude sprevádzať Rozhlasový Big Band Gustava Broma so sláčikovou sekciou pod vedením dirigenta Vlada Valoviča.

Kimberly Marable, Nadim Naaman, Elesha Paul Moses, Christian Mark Gibbs

Christian Mark Gibbs (Broadway):

Christian Mark Gibbs je dynamický spevák a herec, ktorý si svojím energickým prejavom a silným hlasom získal srdcia divákov na Broadwayi. Jeho talent ho katapultoval do sveta veľkých operných scén, kde v roku 2020 debutoval v Metropolitnej opere ako Robbins a Crab Man v inscenácii Porgy a Bess, ktorá získala prestížnu cenu GRAMMY. Tento úspech len potvrdzuje jeho výnimočné schopnosti a jeho miesto medzi najvýraznejšími umelcami súčasnej hudobnej scény.

Kimberly Marable (Broadway):

Kimberly Marable je talentovaná herečka, speváčka a tanečníčka, ktorá pretvára Broadway svojím výnimočným talentom. Jej účinkovanie v ikonických produkciách ako The Lion King a Sister Act jej prinieslo obrovské uznanie, no skutočnú slávu dosiahla ako pôvodná členka obsadenia muzikálu Hadestown, ktorý získal ocenenie TONY a GRAMMY. V tomto nezabudnuteľnom muzikáli stvárnila roly Persephone a Fate, čím si upevnila svoje miesto medzi hviezdami Broadwayu.

Nadim Naaman (West End):

Nadim Naaman je jedným z najtalentovanejších umelcov West Endu, známy svojím elegantným štýlom a silným speváckym prejavom. Ako Fantóm v legendárnom muzikáli The Phantom of the Opera získal nespočetné ovácie, čím sa stal neodmysliteľnou súčasťou londýnskej muzikálovej scény.

Elesha Paul Moses (West End):

Elesha Paul Moses je žiarivou hviezdou West Endu, ktorá sa preslávila vďaka svojej hlavnej úlohe v muzikáli Tina – The Tina Turner Musical. Jej ohromujúci spevácky talent a neúnavná energia na javisku robia z každého jej vystúpenia výnimočný umelecký zážitok.

Počas večera zaznejú skladby z klasických aj moderných muzikálov, ako sú „Tina“, „Les Miserables“, „West Side Story“, „Hamilton“, „The Phantom of the Opera“ a mnohé ďalšie. Príďte si vychutnať hudobné diela, ktoré poznáte a milujete, v netradičnom prevedení.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť spojenie muzikálového a jazzového sveta na festivale Symfónia umenia. Koncert „Broadway & West End meet Jazz“ je jednou z hlavných udalostí multižánrového festivalu, ktorý sa uskutoční od 2. do 8. septembra v Ružinove, Bratislava.

Vstupenky sú už v predaji na www.predpredaj.sk.

Účinkujú:
Christian Mark Gibbs (Broadway)
Kimberly Marable (Broadway)
Nadim Naaman (West End)
Elesha Paul Moses (West End)
Rozhlasový Big Band Gustava Broma so sláčikovou sekciou
Dirigent: Vlado Valovič

Výhodné vstupenky v predaji

K dispozícii sú špeciálne zľavy pre obyvateľov Ružinova (50 %), seniorov, ZŤP, študentov a učiteľov (25 %), a skupinové zľavy pri kúpe väčšieho množstva vstupeniek (25 %)

Vstupenky si môžete zakúpiť na www.predpredaj.sk.
Podrobný program a viac info na www.symfoniaumenia.sk.

TS