„MY sme späť“, hovorí speváčka Mária Čírová!

Talentovaná speváčka Mária Čírová vydáva nový singel! Dvojnásobná mamička sa po niekoľkomesačnej pauze vracia na scénu, aby fanúšikom predstavila skladbu s príznačným názvom „My“. Pieseň je z jej zatiaľ posledného albumu „NA DOSAH“, ktorý Mária Čírová vydala na konci minulého roku.

Speváčka, skladateľka a textárka Mária Čírová pripravila fanúšikom na jeseň prekvapenie. Po niekoľkých mesiacoch mamičkovských povinností prichádza s novým singlom „My“, ktorý má dnes premiéru v slovenskom éteri.

„K napísaniu skladby ma priviedol príbeh jedného mladého dievčaťa, ktoré zostalo s dieťatkom úplne samé. Bez podpory svojho partnera a dokonca aj rodičov. Musela sa postaviť na vlastné nohy a postarať sa v 17-tich rokoch o seba aj o dieťa. Odkedy som matkou, tak takéto príbehy vnímam oveľa citlivejšie.“ Dojímavo opisuje Mária Čírová.

Za skladbou „My“ stojí autorský tandem Mária Čírová,  Maroš Kachút a Filip Hittrich. Text si napísala Mária Čírová sama. Šikovná Mária vie dokonale skĺbiť rodičovské a pracovné povinnosti.

f

„Samozrejme prvé mesiace som sa naplno venovala nášmu novému prírastku. Teraz, keď sme si už všetci na seba zvykli, môžeme zase začať bežný rodinný a pracovný režim. Teším sa na všetky nové projekty, ktoré mám pred sebou…“ S nadšením konštatuje Mária Čírová.

Na skladbu „My“ sa bude onedlho nakrúcať videoklip, ktorý by mal vystihnúť atmosféru a tému skladby. Réžie sa ujal talentovaný Jakub Kroner. Klipom by Mária Čírová chcela podporiť všetky organizácie, ktoré sa venujú opusteným dievčatám a ženám s deťmi v núdzi.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.