Na Americkej narodeninovej párty v Inchebe sa chystá svetový rekord!

28. septembra sa v bratislavskej Incheba Expo Aréne  chystá svetový rekord! Na Americkej narodeninovej párty dostane totiž každý návštěvník tričko, ktoré si potom všetci naraz prezlečú! Jedného z návštevníkov čaká prekvapivá výhra v podobe unikátneho suda, v ktorom 7 rokov zrela najstaršia a najznámejšia americká whiskey!

Už túto sobotu vypukne v bratislavskej Incheba Expo Aréne megapárty. Americká narozeninová párty ponúkne 6-hodinový maratón koncertov a zábavy. Návštevníkom zahrá legendárny spevák Richard Müller a skupiny Para, Chiki-liki-tua a The Cellmates. Každého návštěvníka odmení oslávenec tričkom, s ktorým sa všetci pokúcia o svetový rekord!

„Na narodeninovej párty chceme docieliť, aby si všetci v sále v jednej chvíli obliekli čierne tričká a poblahoželali tak všetkým septembrovým oslávencom: Richardovi Müllerovi, Matúšovi Vallovi z Pary, Jackovi, Maťovi z Chiki liki tua. Možno sa nám podarí vytvoriť aj svetový rekord!“ Teší sa organizátor akcie Martin Frimmer.

Jeden z návštevníkov získa najjedinečnejší darček, aký sa kedy na Slovensku dal vyhrať!

„Máme pripravenú naozaj jedinečnú výhru! Je to unikátny sud, v ktorom 7 rokov zrela najstaršia a najznámejšia americká whiskey. A aby to nebolo málo, sud bude podpísaný všetkými účinkujúcimi!“ Prezradil organizátor akcie Martin Frimmer.

Na akcii sa môžte tešiť na vtipného Michala Hudáka, ktorému na pódiu bude robiť garde samotný oslávenec Jack Daniel a moderátori Junior a Marcel. Nebudú chýbať tradičné americké pochúťky a narodeninová torta. Zagratulovať oslávencovi prídu aj herci Andy Hryc, Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta. Hostia na párty si môžu zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo  obdivovať atraktívnu súťaž pre barmanov. Akciu prídu podporiť aj fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang clubu Slovakia a vlastníci amerických tátošov na dvoch kolesách z motorkárskych klubov. Tí, ktorí sa narodili 28. septembra, majú vstup na párty zadarmo! Vstupenky si môžte  zakúpiť na www.predpredaj.sk a www.ticketportal.sk

Print

Zdroj: Propaganda House s.r.o.