Na Big.Bit pokrstí Vložte Kočku vinyl a s nimi zahraju My Dead Cat!

Big.Bit je nový seriál klubu Fléda, který představuje zajímavé a kritiky ceněné kapely širokému publiku. Na velkém sále bude postaveno speciální podium, které bude přístupné publiku ze všech stran a část koncertu se bude natáčet na videokamery.

Vložte Kočku jsou jedním z nejzajímavějších a nejosobitějších novodobých projektů. Svým mixem rapu, rocku a elektroniky si vysloužili i nominaci na cenu Anděl. Kapela na koncertě pokřtí své nové album Seat. Vložte Kočku se rádi účastní netradičních projektů jako je Balcony TV, Radio Wave Live Session nebo mezi fanoušky kultovní nahrávka koncertu, který odehrály na střeše jednoho pražského domu.

Jestli platí Vložte kočku za novodobý pražský kult, tak My dead cat jsou kultem pro Brno. Na rozdíl od kolegů nezaznamenaly tak raketový start, ale svou pozici si vydobyly pracně. My Dead Cat se vypracovali z nejhlubšího DIY undergroundu až na pozici kapely se širokým spektrem fanoušků – přesto si zachovali tvář i uznání scény – ostatně dodnes si jejich tvorba kytarová indie tvorba i přístup k nahrávání desek zaslouží certifikát DIY.

Big.Bit:
Vložte Kočku: https://www.landminealert.org/band/5/vlozte-kocku/
My Dead Cat: https://mydeadcat.cz
20. listopadu 2013 20:00
Fléda, Brno
Vstup: 50 czk
Fcb event: https://www.facebook.com/events/574532819261300/?fref=ts

bigbit

Zdroj: Fléda