Na Dni otvorených dverí Domu umenia zažijete populárny Shuffle Dance aj prvý kurz BeatBoxu na Slovensku!

Dom umenia RDS Art Group v centre Bratislavy oslavuje druhé výročie vzniku! Unikátny Dom umenia v sebe ukrýva jedinečnú fúziu tanca, cvičenia, spevu a herectva V nedeľu 8. septembra otvára svoje brány pre širokú verejnosť. Pozvaní sú známi herci, umelci aj tanečníci. Počas celého poobedia si môžete zdarma vyskúšať rôzne tanečné hodiny a cvičenia pre deti aj dospelých. Ale aj populárny Shuffle Dance či BeatBox s majstrom Slovenska Patrikom „Sahzu“.

Pod jednou strechou  tanec, spev, herectvo, cvičenie aj Slovenské divadlo tanca! Dom umenia RDS Art Group ponúka tanečné hodiny a pohybovú prípravu pre najmenších od 2 a pol roka. Deti spolu s lektorkou a pomocou rôznych rekvizít precvičia motoriku či rytmiku, alebo rovnováhu na detskej prekážkovej dráhe. Výhodou hodiny pre najmenších je, že tam rodičia môžu byť spolu s nimi a sledovať ako napredujú. Môžu si tiež urobiť pekné fotky alebo videá z hodiny. Zároveň pre staršie deti sú k dispozícii tanečné a pohybové kurzy či kurzy dabingu, kde si vyskúšajú ako sa reálne dabujú rozprávky, zdokonalia sa v artikulácií, prejave a naberú slovnú zásobu.

„Na Dni otvorených dverí si všetky deti zároveň môžu vyskúšať rôzne tanečné a pohybové hodiny úplne zdarma. Naši lektori rodičom s radosťou pomôžu s výberom kurzu. No zároveň dbáme na to, aby dieťa malo z hodiny radosť a samo si vybralo tanečný štýl. Prípadne ak má rado spev alebo herectvo môže prísť na konkurz do Muzikálovej akadémie. V ponuke máme balet pre deti, tanečnú prípravu, ale aj Street Dance pre deti, Gymnastiku či Modern Jazz. Tešíme sa na všetkých na Laurinskej 14,“ pozýva marketingový manažér Miroslav Marciš.

Dom umenia ponúka vyše 30 tanečných štýlov, skupinových cvičení a jogy. Môžete si zatancovať Bachatu, Contemporary, High Heels či Hip-Hop ale tiež sa zapotiť a posilniť kondíciu na niektorom z workoutových cvičení. Od septembra pribudnú novinky ako obľúbený Shuffle Dance alebo K-Pop pre deti.  Okrem toho Dom umenia ponúka krásne eventové priestory na rôzne spoločenské udalosti, organizuje dabingové teambuildingy pre firmy, workshopy a firemné konferencie v centre Bratislavy, či rôzne natáčania videoklipov so známymi umelcami.

Od septembra si v RDS Art Group môžete vyskúšať herectvo so známym divadelným a filmovým hercom Dušanom Cinkotom, ktorý bude odovzdávať svoje skúsenosti na hereckých kurzoch Muzikálovej akadémie. Ak máte doma malú vychádzajúcu hviezdu, môžete ju prihlásiť na konkurz, ktorý bude v troch vekových kategóriách 6-8, 9-11, 12-16 rokov. 

Veková kategória 6-8 rokov, konkurz od 14:00-15:00, prosíme prihlásených dostaviť sa pol hodinu pred začatím konkurzu.  
Veková kategória 9-11 rokov, konkurz od 15:00-16:00, prosíme prihlásených dostaviť sa pol hodinu pred začatím konkurzu. 
Veková kategória 12-16 rokov, konkurz od 16:00-17:00, prosíme prihlásených dostaviť sa pol hodinu pred začatím konkurzu. 

Muzikálová akadémia funguje formou štúdia spevu, herectva aj tanca súčasne v každom ročníku. Vďaka tomu sa z vás postupne tvaruje komplexný umelec, zaujímavý pre nejedného režiséra či producenta. Študenti majú tiež ďalšie možnosti rozvíjať sa aj na iných tanečných hodinách či navštevovať kurz Škola dabingu. Všetky informácie nájdete na https://www.rdsartgroup.sk/

TS – NK Factory