Na festivale Červeník zaznie ženská úderka, okrem Pussycat a Zuzany Smatanovej zaspieva aj legenda Beáta Dubasová!

Nefalšovaný ženský rock a pop! Na festivale Červeník si návštevníci užijú návrat skupiny Pussycat a aj najväčšie hity populárnej Beáty Dubasovej. Najskôr si zaspievajú slávny holandský hit „Mississippi“ a potom Beátine „Dievča z reklamy“, „Šumienky“ či „Sme také aké sme“.

Rodinný festival Červeník ponúkne zábavu pre všetky vekové kategórie. Rockové babičky Pussycat a divu Beátu Dubasovú doplní aj mladá speváčka a skladateľka Zuzana Smatanová. Okrem skvelých hudobníčok – žien, vystúpia aj Horkýže Slíže, Gladiator, HEX, Chinaski či Družina. 51. ročník Červeníckych slávností spevu a hudby bude jednoducho nezabudnuteľný! Stretneme sa 5. a 6. augusta v Červeníku!

51. ročník Červeníckych slávností spevu a hudby okorení skvelý ženský rock a pop! Návrat na pódiá hlásia slávne Holanďanky Pussycat, pridá sa k nim mladá Zuzana Smatanová a aj legenda Beáta Dubasová.

Zuzana Smatanová - foto Martin Ferenčík

„V Červeníku som už spievala a atmosféra bola výborná. Rôzne vekové kategórie a skvelé rodinné publikum, ktoré mám najradšej. Dobre sme sa zabavili aj sme si spoločne zaspievali. Zoskupenie ľudí a priateľov, ktorí tam prídu, dokáže v Červeníku vytvoriť vynikajúcu atmosféru a potom je tam spievať veľká radosť. Okrem toho Červeník je výborne organizačne aj technicky pripravený, čo nie je všade pravidlom. Mám rada, ak publikum nie je príliš ďaleko od pódia, lebo potrebujem ľuďom vidieť do tváre a sledovať ich reakcie. Považujem to za dosť dôležité pri vytváraní spoločného kontaktu. Často aj zídem z pódia medzi nich,“ teší sa Beáta Dubasová.

Rockové babičky Pussycat obšťastnia publikum napríklad aj slávnym hitom „Mississippi“. Fanúšikovia si potom zaspievajú spolu s Beátou Dubasovou jej najslávnejšie skladby.

„Podujatia pod holým nebom sú predovšetkým o zábave. Je to obdobie dovoleniek a prázdnin, ľudia chcú vypnúť a tešiť sa z leta, hudby, priateľov, vypočuť si pesničky, ktoré roky poznajú a vedia si ich aj zaspievať. Zahráme teda to, čo všetci odo mňa očakávajú. Nebudú chýbať hity ako „Za dverami mojej izby“, „Sme také aké sme“, „Dievča z reklamy“, „Šumienky“, „Účesy“, „Vráť mi tie hviezdy“ a ďalšie. Veľmi si vážim, že aj po 30-tich rokoch kariéry je o mňa stále záujem a pozývajú ma na rôzne vystúpenia, koncerty, plesy,“ dodáva Beáta Dubasová.

Beata Dubasova

Rodinný festival Červeník poteší nadšencov rocku aj tradičných rytmov. Prináša hudbu pre mladých aj seniorov.

„Som veľmi rád, že zo ženských interpretiek sa nám podarilo získať to najlepšie z najlepšieho. Pussycat potešia najmä pamätníkov, Beáta Dubasová stále oslovuje všetky vekové kategórie, rovnako ako o generáciu mladšia Zuzka Smatanová. Verím, že to opäť návštevníci ocenia,“ uzatvára organizátor Dušan Drobný z Agentúry Topfest.

51. Červenícke slávnosti spevu a tanca budú v malej západoslovenskej obci v okrese Hlohovec 5. a 6. augusta. Okrem dám vystúpia kapely Horkýže Slíže, Gladiator, HEX, Chinaski, Družina, Heľenine oči, Bystrík Band a Martin Harich. Program okorení koncertné uvedenie hudby z pôvodného slovenského muzikálu „Cyrano z predmestia“. Permanentka na oba festivalové dni zatiaľ stojí v predpredaji 10 eur, od 1. júna sa jej cena zvýši na 13 eur. Priamo na mieste bude ešte o dve eurá drahšia. Jednodňová vstupenka je za 8, na mieste 10 eur. K dispozícii sú aj VIP vstupenky, ktoré umožnia záujemcom aj nahliadnutie do zákulisia festivalu. Tie sú za 30 eur. Zakúpiť si ich môžete v sieti Predpredaj.sk a Ticketportal.sk. Festival Červeník prináša Agentúra Topfest.

Červeník 2016

Zdroj: Propaganda House s.r.o.