Na jedinečnom dvojkoncerte v Senci vystúpia popový Monkey Business s punk-rockovými Horkýže Slíže!

Výnimočné spojenie popu a punk-rocku! V seneckom amfiteátri sa v jeden večer budú dopĺňať česká pop-funková kapela Monkey Business a slovenská punk-rocková skupina Horkýže Slíže. Každá má síce vlastný štýl, no spája ich akčnosť, humor a spontánnosť prejavu. Obe kapely sľubujú, že zo seba vydajú maximum a poriadne to roztočia na svoje najznámejšie hity.

Monkey Business - foto E Palkovicova

Nebude teda chýbať „Who Killed My Libido?“, či „Piece of My Life“ v podaní obľúbenej českej kapely, ale ani „Atómový kryt“ alebo „A ja sprostá“ od Horkýže Slíže. Chalani z Monkey Business slovenskú punk-rockovú kapelu dobre poznajú a jej členov považujú za sympaťákov. Uvedomujú si však, že ich kompletne rozdielne hudobné štýly lákajú celkom iné publikum. S humorom preto vyjadrujú nádej, že nedostanú od „tvrdších fanúšikov“ fľaškou do hlavy! Nenechajte si ujsť toto úžasné hudobné spojenie, ktoré dá dokopy fanúšikov rôznych rytmov! Unikátny dvojkoncert bude v amfiteátri v Senci už 4. augusta!

Senecký amfiteáter zažije toto leto čosi nevídané! Unikátne spojenie popu a punk-rocku mu pripravia dve skvelé kapely. Na výnimočnom spoločnom dvojkoncerte vystúpia Monkey Business a Horkýže Slíže!

Slize1

Senec nepoznáme a radi ho spoznáme. Počuli sme, že niekde pri Seneckých jazerách má chatku náš obľúbenec Vašo Patejdl, tak veríme, že tam musí byť genius loci. Tešíme sa, že to roztočíme. Budeme hrať pesničky do tanca aj do skoku, ale i na zamyslenie a hlavne od srdca,“ vyznal sa spevák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert.

Obe kapely zahrajú svoje najznámejšie hity. Horkýže Slíže odpália aj „Atómový kryt“ alebo „A ja sprostá“ a Monkey Business „Who Killed My Libido?“, či „Piece of My Life“. Kompletná rozdielnosť hudobných štýlov neprekáža muzikantom ani z jednej skupiny. Spája ich totiž akčnosť, humor a spontánnosť prejavu.

Monkey Business 4

„Slíže poznáme a chlapci z kapely sú fakt sympaťáci. Tak uvidíme, čo prinesie toto spojenie. Možno od tvrdších fanúšikov dostaneme fľaškou do hlavy! Ale radšej nie. Dúfam, že všetko prebehne hladko. Hranie je náš život a verím, že to účastníci koncertu ocenia,“ dodáva s úsmevom Matěj Ruppert.

Koncert Monkey Business & Horkýže slíže sľubuje 180 minút plných hitov dvoch významných česko-slovenských kapiel. Prostredie seneckého amfiteátra im k tomu vytvorí dokonalú letnú atmosféru.

Slize2

„Open air podujatia máme veľmi radi. Keď fúka svieži vetrík, aparatúra na pódiu vrní pekne nahlas a krásna letná noc vonia prísľubom nečakaných dobrodružstiev, to je to, čo naozaj milujeme,“ uzatvára Matěj Ruppert. 

Unikátny dvojkoncert Monkey Business & Horkýže slíže bude v seneckom amfiteátri 4. augusta 2016. Vstupenky sa dajú zakúpiť online   na ticketportal.sk   a v Turisticko-informačnom centre Senec. Viac informácií získate na: www.quickproduction.sk.

1_LED-Pezinok_550x300_V3_DOUBLE_SIZE

Zdroj: Propaganda House s.r.o.