Na jesennej Hospitality Prague vystúpi hneď sedem zahraničných mien.

Jedno z nejúspěšnějších současných drum and bassových vydavatelství Hospital Records se znovu vrací do České republiky. Dne 22. 11. 2013 proběhne další díl Hospitality Prague, na které se představí přední jména tohoto legendárního labelu.

Mezi hlavní taháky rozhodně patří talentovaní Camo & Krooked, kteří se u nás těší veliké oblibě. Nesmírně populární dvojce ze sousedního Rakouska si během posledních let získala srdce mnoha tisíců fanoušků po celém světě.

Jako další headliner se představí legenda převážně mainstreamového drum and bassu High Contrast. Od roku 2002, kdy vydal své debutové album “True Colours”, se stal jedním z nejvyhledávanějších DJs na světové scéně. V poslední době pracoval na několika kolaboracích s předními zahraničními jmény nejen z drum and bassové scény.

Fred V & Grafix, rodící se hvězdy, které si vzal pod svá křídla sám majitel labelu Tony Coleman, jsou dalšími headlinery listopadové HOSPITALITY PRAGUE. Od chvíle, kdy tato dvojce podepsala smlouvu s Hospital Records, úspěšně vydala singly jako „Major Happy“, který vyšel na kompilaci Sick Music 3, hitovka „Purple Gates“ nebo úspěšné „Goggles EP“. Brazilský producent S.P.Y se neodmyslitelně zapsal do historie Hospital Records. Podle něj existuje v dnb ještě spousta míst k objevování a tenhle žánr rozhodně není jenom o produkování hitů. Jeho neotřelá produkce je tím nejlepším příkladem.

Tom Mundell aka Metrik uzavírá hvězdně nabitý line up listopadové Hospitality. Londýnksý DJ a producent, jehož zářezy na labelech viper Recording, Spearhead a Shogun Audio vedli v říjnu 2012 k podepsání kontraktu výhradně pro Hospital Records. Jeho euforické mixy trhají parkety, o čemž jsme se letos mohli přesvědčit na lednovém DNB Rodeu.

Souhrn zveřejněných účinkujících: Camo & Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, S.P.Y, Metrik + čeští a slovenští top DJs.

Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz
Facebook event: www.facebook.com/events/230022963811478/
Link na předprodej vstupenek: www.ticketportal.cz/event.aspx?id=131526

Hospitality22.11.2013

Zdroj: LiR